kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5182
EURO
34,7882
STERLIN
40,4904
BITCOIN
$66.386
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Johnny Depp – Amber Heard davasında şoke eden ifadeler: “Kişilik bozukluğu var”

Johnny Depp – Amber Heard davasında şoke eden ifadeler: “Kişilik bozukluğu var”
28.04.2022
0
A+
A-

Son yılların en çekişmeli davalarından biri olan Amber Heard ve Johnny Depp davası devam ediyor. Davada son olarak Heard’ün kişilik bozukluğu olduğunu belirten bir psikolog ile beraber Depp’in eski menajeri ve polis memurlarının ifadelerine yer verildi. Şahitlerin tanıklıklarıyla devam eden davada Depp’in tutumu ise dikkat çekti.

Amber Heard’ün 2018 yazında kaleme aldığı ve Johnny Depp’in ismini vermeden kendisine cinsel ve fiziksel olarak şiddet uyguladığını belirttiği makaleden sonra Depp kariyerinde çöküşe geçmiş ve pek çok sert eleştirinin hedefi olmuştu.

Şimdi Depp, yeniden itibarını kazanmaya çalışırken Heard ile ilişkisine ait tüm özel detaylar da mahkemede ortaya dökülüyor.

Görülen son duruşmada da birbirinden ilginç ifadeler ortaya çıktı. Johnny Depp’in eski menajeri Christian Carino, Elon Musk’tan ayrıldıktan sonra Heard tarafından kendisine gönderilen e-postaları mahkemeye anlattı.

ELON MUSK’A HİÇ AŞIK OLMAMIŞ

Heard, Tesla’nın kurucusuyla Mayıs 2016’da Depp’ten ayrıldığı sıralarda çıkmaya başladı ve çift, ertesi yıl ağustos ayında ayrıldılar.

Lady Gaga’nın eski nişanlısı olan yetenek ajanı Carino, video ifadesinde Heard ile Musk’ın bir ilişki içinde olduğunu doğruladı. Carino, Heard’ün Musk ile Johnny Depp’ten hemen sonra çıkmaya başladığını belirtti. Ayrıca Heard ve Carino arasında geçen yazışmalar da mahkemede okundu.

7 Ağustos 2017’deki bir e-postada Heard, Carino’ya şunları söyledi: “Ayrılıkla başa çıkmak… İşlerin halka açılmasından nefret ediyorum. Bak çok üzgünüm.”

Carino, Heard’e şu yanıtı verdi: “Ona aşık değildin. Bana 1000 kez sadece boşluk hissettiğini söyledin.”

Carino’ya bu e-postada ne demek istediği sorulduğunda Heard’ün Elon Musk’a hiç aşık olmadığını söyledi. Heard’ün bir sonraki e-postası ise şöyleydi: “Biliyorum ama yas tutmak ve kendi zamanımda iyileşmek için zaman istedim.”

DEPP’E OLAN DUYGULARI DEVAM ETMİŞ

Aynı sohbetteki başka bir e-postada da Heard, şöyle dedi: “Bundan nefret ediyorum, yine bir adam dikenlere tek başıma düşmeme izin veriyor.”

Heard, “Onları bıraktığım ve bunun gibi şeyleri ortaya koyduğum için bana kızgınlar” diyerek durumu açıklıyor. Heard’ün yazdıklarına Carino ise şu şekilde cevap veriyor: “Ünlülerle çıkmayı bırakırsan tüm bunlardan kaçınabilirsin.”

E-postada ne demek istediği sorulduğunda, Carino mahkemeye “Kişisel hayatınız ile basında olmaktan hoşlanmıyorsanız, ünlü insanlarla çıkmayın” dedi.

Carino mahkemeye, Mayıs 2016’da boşanma davası açtıktan sonra Heard’ün Depp’e olan duygularının devam ettiğini ve Musk ile çıkıyor olmasına rağmen onunla uzlaşmak istediğine inandığını söyledi. Aynı zamanda Carino’ya gönderdiği bir e-postada Heard, Depp’e atıfta bulunarak “Lütfen ona onu sevdiğimi söyle” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.