kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
STERLIN
41,0306
BITCOIN
$70.841
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Şarkıcı Berdan Mardini, saçlarını griye boyattı

Şarkıcı Berdan Mardini, saçlarını griye boyattı
06.12.2021
0
A+
A-

Boşanma aşamasındayken eşinin kendisini yıllardır aldattığını öğrenen şarkıcı Berdan Mardini, imaj değiştirdi. Saçlarını gri renge boyatan şarkıcı, sosyal medya hesabından yeni imajına ait fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmedi.

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile boşanma aşamasındayken ihanete uğradığını öğrenen ve yaşadıklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Berdan Mardini, bu sefer de imajıyla adından söz ettirdi.

SAÇLARINI BOYATTI

Saçlarını gri renge boyatan şarkıcı, yeni imajını da sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla takipçilerinin beğenisine sundu. Evinin giyinme odasında içine hiçbir şey giymeden ceketle pozlar veren şarkıcı, “Bana yeni fotolar lazım” notunu düştü. Berdan Mardini, yeni imajıyla meslektaşı Özcan Deniz’e benzetildi.

EŞİNİN İHANETİNİ BİR BİR ANLATTI

Eşinin yıllardır takma peruk ve isimler kullanarak kendisini aldattığını öğrenen Berdan Mardini, kasım ayında Söylemezsem Olmaz programında yaşadıklarını anlatmıştı. Eşinin sahte kimlik kullanarak başka bir adamla evlendiğini söyleyen Mardini, “Sahte isimle başkasıyla evlenmiş. Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanının falan içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip bana verdi. İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var. Adli Tıp’ta kadının yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp göremeyeceğine mahkeme karar verecek. Çocukları otel odasına bırakıp aşağıda eğleniyormuş gecede yan odaya geçiyormuş. Ertesi gün başka otelde bırakıyor diğer gün komşuya bırakıp gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp sonra başka bir yere geçiyor” demişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.