kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.952
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Nusret yine manşetlerde: Daha ucuz diye akşam yemeğine İstanbul’a gittiler

Nusret yine manşetlerde: Daha ucuz diye akşam yemeğine İstanbul’a gittiler
03.12.2021
0
A+
A-

Tüm dünyada Salt-Bea (tuzlama) hareketiyle büyük ün kazanan işletmeci Nusret Gökçe, Londra’da açtığı restoranındaki fiyatlarıyla uzun süre gündemden düşmemişti. İngiliz bir çift, Nusret’te daha ucuza yemek yemenin yolunu buldu, hem de İstanbul’a gidip geri dönerek.

Saltbea (Tuzlama) hareketi ile tüm dünyada tanınan Türk işletmeci Nusret Gökçe yine İngiltere’nin gündeminde. Daha önce başkent Londra’da açtığı restoranın uçuk fiyatlarıyla çok konuşulan Gökçe The Sun gazetesinde manşet oldu.

İngiliz The Sun gazetesi, bir çiftin, Nusret’te yemek yemek için Türkiye’ye uçtuğunu, yemek, tatil ve uçak bileti dahil yapılan ödemenin Nusret’in Londra şubesinde yemek yemekten daha ucuz olduğunu belirledi.

‘SOYULMAKTAN KAÇTILAR’

Londra’daki Nusr-Et restoranında altın kaplama tomahawk bifteği 1.450 sterlinlik (yaklaşık 26 bin TL) fiyatıyla gündemden düşmemişti.  The Sun, yemek yorumcuları Fahd ve Nashwa, bunun yerine Nusret’in anavatanı Türkiye’ye bir gezi yaparak “soyulmaktan” kaçındıklarını yazdı.

Yemek yazarı ikili, Nusret’in Etiler’deki restoranına giderken, burada yalnızca 110 sterline  Tomahawk bifteği ve yan ürünleri yedi. Gezi videosu kısa sürede 750 binden fazla kişi tarafından izlenirken, on binlerce yorum ve beğeni aldı. Türkiye’ye gelen yemek eleştirmenleri, “Yemekler harikaydı, tüm bu sürece değer” açıklamasını yaptı.

‘LONDRA’DA TEK BİR ÖĞÜNDEN DAHA UCUZ’

İkili, “Türkiye’ye kadar seyahat etmenin, tatil yapmanın, Nusret’te yemek yemenin, geri uçmanın daha ucuz olduğunu anladık ve yine de Londra restoranında tek bir öğün yemekten daha ucuza halettik” dedi. İkili sözlerini, “Londra şubesinde binler harcayacak gücümüz olsa yapardık ama yapamadığımıza göre İstanbuldayız!” ifadeleriyle sürdürdü.

Reality yıldızı Gemma Collins, Nusret’in altın kaplamalı bifteği için 1450 sterlin yaklaşık 26 bin TL ödedikten sonra “biraz hasta hissettiğini” söylemişti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.