kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
STERLIN
40,9357
BITCOIN
$70.632
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Oktay Kaynarca şikayetçi oldu

Oktay Kaynarca şikayetçi oldu
26.11.2021
0
A+
A-

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ‘dizisinin Maltepe’de bir otelde gerçekleşen çekimleri sırasında set ekibine saldırıda bulundukları iddiasıyla haklarında dava açılan sanıkların yargılanmasına devam edildi. Celse arasında ifade veren müştekiler Oktay Kaynarca ve oyuncu arkadaşları olay gününü anlatarak sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi. Mahkeme, davayı erteleme kararı aldı.

Anadolu 45. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Can Cem İyidoğan katıldı. Hakim haklarında zorla getirme kararı çıkarılan müştekiler Oktay Kaynarca, Burçak Çataklı, Yunus Emre Yıldırımer, Bercin Aydoğan, Gülcan Sarı ve Tevfik Erman Kutlu’nun celse arasında ifade verdiğini söyledi.

OKTAY KAYNARCA: ÇIĞLIKLARI DUYUNCA YUKARI ÇIKTIM

Ara celsede beyanı alınan müşteki Oktay Kaynarca’nın olay günü dizi çekimi için ekip ile otelde bulunduklarını belirterek, “Başlangıçta lobi kısmında bulunuyordum. Yukarı katta arkadaşlarımızın yardım çığlıkları üzerine ben de üst kata çıktım. İsimlerini olay sebebi ile öğrendiğim Arif ve Şiar isimli şahısların alkollü oldukları için hakaret ve tehditler savurduğunu duydum. Yukarı çıktıktan sonra bu eylemlerini bana karşı da sürdürdüler. İlk etapta temkinli davranıp olayı yatıştırmaya çalıştım. Bir sakinlik olunca da aşağı indim” dedi.

“DİZİDE YAPTIĞINIZI GERÇEKTE YAPIYORUZ”

İki kişinin de aşağıya indiğini ve eylemlerine burada da devam ettiklerini söyleyen Kaynarca ifadesini şöyle sürdürdü: “İsmini zikrettiğim iki kişi dışındaki kişilerin bana ve arkadaşlarıma yönelik herhangi bir hakaret ve tehdidi olmamıştır. Yine bu iki sanığın ‘Sizin dizide yaptıklarınızı biz gerçek hayatta yapıyoruz’ cümlesini bizzat duydum. Olayın üzerinden zaman geçtiği için bu şahısların kullandığı sözleri ayrıntılı olarak hatırlamam mümkün değildir ancak daha önce verdiğim ifadelerde bu hususları ayrıntılı bir şekilde beyan etmiştim. Bu olaylar sırasında benim söz konusu şahsılara karşı herhangi bir hakaret ve tehdidim olmamıştır. Sanıklardan şikayetçiyim.”Celse arasında ifadeleri alınan diğer müştekiler Yunus Emre Yıldırımer, Tevfik Erman Kutlu, Burçak Çataklı, Gülcan Sarı ve Berçin Aydoğan da sanıklardan şikayetçi olduklarını belirtti.

OTEL İŞLETMECİSİ ANLATTI

Tanık olarak dinlenen otel işletmecisi Abdullah Sürer ise bazı otel misafirlerinin dizi oyuncularına karşı saldırıda bulunduğunu gördüğünü belirterek “Ancak ortalık fazla kalabalıktı. Kimin kime ne dediğini ne yaptığını aradan uzun zaman da geçtiği için şu an hatırlamam mümkün değildir. Sonrasında olaylar aşağıda devam etti. Orada da ortam çok kalabalıktı” diye konuştu.

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.