kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
STERLIN
41,1477
BITCOIN
$70.812
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Adele yeni albümünde oğluna, boşanma sürecini anlatıyor

Adele yeni albümünde oğluna, boşanma sürecini anlatıyor
15.10.2021
0
A+
A-

Ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Adele, 6 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümündeki şarkıların, 9 yaşındaki oğlunun, babası ile neden boşandıklarını anlamasına yardımcı olacağını düşündüğünü söyledi.

Vogue dergisine konuşan şarkıcı, “Bu albümle ona, 20’li ya da 30’lu yaşlarına geldiğinde, kim olduğumu ve neden kendi mutluluğum uğruna onun tüm hayatını gönüllü olarak ters yüz ettiğimi açıklamak istedim” dedi.

Ünlü yıldız, “Bu durum onu gerçekten bazen çok mutsuz etti. Ve bu benim için iyileşip iyileşemeyeceğini bilmediğim derin bir yara” diye konuştu.

33 yaşındaki müzisyen, merakla beklenen dördüncü albümü vesilesiyle, Vogue dergisinin İngiliz ve Amerikan baskılarına 5 yıl sonra ilk kez ayrı ayrı röportaj verdi. Adele’in yeni albümün adı “30”. Adele’in uzun süre ilişki yaşadığı Simon Konecki ile evlendiği ve sonra da boşandığı yaş bu.

Şarkıcı, albüme konu olan boşanma için, “bir el bombasını” evliliğine attığını söyleyerek, “Bütün hayatım mahvoldu” dedi.

Albümün ilk single’ı “Easy On Me”, 15 Ekim’de piyasaya çıktı.

Adele, “Go Easy On Me…” şarkısı için, “Albüm için yazdığım ilk şarkıydı ve sonra da 6 ay boyunca başka bir şey yazmadım çünkü kendi kendime, ‘Tamam, söylenecek her şeyi söyledim’ dedim” ifadelerini kullandı.

Ünlü pop yıldızı, albümün geri kalanı üzerinde çalışırken müziğin, ayrıldığı eşinden oğlu Angelo’ya, olanları açıklamaya dönüştüğünü söyledi.

Adele, Vogue’un “açık bir ilişki eleştirisi” olarak tanımladığı bir şarkısının “gerçek olaylara” ilişkin olduğunu söyledi.

Adele, “Bu şarkı ile Angelo’ya ilerki ilişkilerinde, ister erkek olsun ister kadın, eşine nasıl davranması gerektiğini göstermek istedim” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.