kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2580
EURO
34,7019
STERLIN
40,2781
BITCOIN
$62.239
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
20°C
LONDRA
20°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Parçalı bulutlu
21°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
24°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Aktör Rami Malek, Düşes Kate Middleton’a yıllar önceki teklifini açıkladı

Aktör Rami Malek, Düşes Kate Middleton’a yıllar önceki teklifini açıkladı
07.10.2021
0
A+
A-

Son James Bond filminin kötü adamı Rami Malek, bir ödül töreninde, o sıra üçüncü çocuğunu yeni dünyaya getirmiş olan İngiltere Kraliyet Ailesi’nden Kate Middleton’a çocuk bakıcılığı teklifinde bulunduğunu anlattı.

Daniel Craig’in son kez ‘007 James Bond’ olarak sinema izleyicisinin karşısına çıktığı ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ (No Time To Die) filminin kötü adamı olan Rami Malek, İngiltere Kraliyet Ailesi’nden Cambridge Düşesi Kate Middleton’a yaptığı esprili ama samimi teklifi açıkladı.

‘Bohemian Rhapsody’ filminde Fredy Mercury’yi canlandıran ve bu rolüyle Oscar’a layık görülen Malek, ‘Jimmy Kimmel Live’ programında, James Bond filminin geçen hafta İngiltere’deki galasından bahsetti. Başkent Londra’daki Royal Albert Hall’da düzenlenen galaya Kraliyet Ailesi üyelerinin de katıldığını hatırlatan Malek oraya en son BAFTA Ödülleri için gittiğini ve Middleton ile eşi Prens William’la o gün tanıştığını aktardı.

“Herkes hakkında bilgi sahibi olmak için çok çabalıyorlar. Kim, hangi filmde oynamış… Derslerine iyi çalıştıkları anlaşılıyor” diye sözlerine başlayan Malek şöyle devam etti: “Sonra Prenses Kate’e döndüm ve ‘Çok yorucu olmalı’ dedim. O da ‘Neden?’ diye sordu. Dedim ki ‘Sizin daha yeni bebeğiniz olmadı mı?’ Çok şaşırdı.”

Middleton ile tahtın ikinci sırasındaki eşi Prens William’ın 3 çocuğu var. Son çocukları Prens Louis 2018’de dünyaya geldi.

Malek’e göre Middleton konuşmanın devamında “Nasılsınız?” diye sordu, Malek de “Asıl siz nasılsınız?” yanıtını verdi. Ardından Middleton’ın bu soru üzerine mimiklerini taklit eden Malek, “Onu anlaması çok güç değil. Düşünsenize, tepeden tırnağa şıkır şıkırsınız, tüm o oyuncuların hepsiyle konuşmak zorundasınız…” ifadelerini kullandı.

Malek ardından çiftin çocukları için bakıcılık yapmayı teklif ettiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.