Site icon Londra Gazete

Nicole Kidman: 10 çocuğum olmadığı için pişmanım

Nicole Kidman celebrates after winning Best Performance by an Actress in a Limited Series or Motion Picture Made for Television for "Big Little Lies" at the 75th Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S. January 7, 2018. Paul Drinkwater/Courtesy of NBC/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE. For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of NBCUniversal content requires NBCUniversal's prior written consent. No book publishing without prior approval.

“Anneliği seviyorum, çocukları seviyorum. İlginç, eğlenceli ve filtresizler” diyen dört çocuk annesi Nicole Kidman, “Keşke daha fazla çocuğum olsaydı fakat bana böyle bir şans verilmedi” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Nicole Kidman daha fazla çocuk yapmadığı için pişmanlık duyduğunu belirtti. Marie Claire Avustralya dergisinin 25. yıl sayısının kapağına konuk olan Kidman kariyerine ve çocuklara duyduğu sevgiye dair açıklamalarda bulundu.

54 yaşındaki ünlü aktris şu ifadeleri kullandı: “Keşke daha fazla çocuğum olsaydı fakat bana böyle bir şans verilmedi.”

Eski eşi Tom Cruise’la Isabella ve Connor isimlerinde iki evlatlık çocuğu bulunan Kidman’ın halihazırda evli olduğu Keith Urban’dan da Sunday Rose ve Raith Margaret isimli çocuğu var.

Kidman ayrıca şu ifadeleri ekledi: “Sevgimi 10 çocuğa verebilirdim. Ama sorun değil çünkü diğer çocuklara annelik yapıyorum. 6 yeğenim var ve 12 yaşında bir çocuğun vaftiz annesiyim. Anneliği seviyorum, çocukları seviyorum. İlginç, eğlenceli ve filtresizler. Sonrasında onların büyüdüğünü görürsünüz ve kendi yollarına gönderirsiniz.”

Metro’nun bildirdiğine göre daha önce büyük çocuklarıyla olan ilişkisine dair konuşan Kidman, Isabella ve Connor’la çok az temas kurduğunu belirtmişti.

Kidman, Cruise’la ayrıldıktan sonra Isabella ve Connor, babalarını takip ederek Scientology tarikatına katılmıştı. Ünlü oyuncu, ayrılıklarına rağmen onları her zaman “koşulsuz sevdiğini” belirtmişti.

Exit mobile version