kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
EURO
STERLIN
BITCOIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Nicole Kidman: 10 çocuğum olmadığı için pişmanım

Nicole Kidman: 10 çocuğum olmadığı için pişmanım
24.08.2021
0
A+
A-

“Anneliği seviyorum, çocukları seviyorum. İlginç, eğlenceli ve filtresizler” diyen dört çocuk annesi Nicole Kidman, “Keşke daha fazla çocuğum olsaydı fakat bana böyle bir şans verilmedi” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Nicole Kidman daha fazla çocuk yapmadığı için pişmanlık duyduğunu belirtti. Marie Claire Avustralya dergisinin 25. yıl sayısının kapağına konuk olan Kidman kariyerine ve çocuklara duyduğu sevgiye dair açıklamalarda bulundu.

54 yaşındaki ünlü aktris şu ifadeleri kullandı: “Keşke daha fazla çocuğum olsaydı fakat bana böyle bir şans verilmedi.”

Eski eşi Tom Cruise’la Isabella ve Connor isimlerinde iki evlatlık çocuğu bulunan Kidman’ın halihazırda evli olduğu Keith Urban’dan da Sunday Rose ve Raith Margaret isimli çocuğu var.

Kidman ayrıca şu ifadeleri ekledi: “Sevgimi 10 çocuğa verebilirdim. Ama sorun değil çünkü diğer çocuklara annelik yapıyorum. 6 yeğenim var ve 12 yaşında bir çocuğun vaftiz annesiyim. Anneliği seviyorum, çocukları seviyorum. İlginç, eğlenceli ve filtresizler. Sonrasında onların büyüdüğünü görürsünüz ve kendi yollarına gönderirsiniz.”

Metro’nun bildirdiğine göre daha önce büyük çocuklarıyla olan ilişkisine dair konuşan Kidman, Isabella ve Connor’la çok az temas kurduğunu belirtmişti.

Kidman, Cruise’la ayrıldıktan sonra Isabella ve Connor, babalarını takip ederek Scientology tarikatına katılmıştı. Ünlü oyuncu, ayrılıklarına rağmen onları her zaman “koşulsuz sevdiğini” belirtmişti.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.