kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5298
EURO
34,8547
STERLIN
40,6983
BITCOIN
$61.226
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Victoria’s Secret’ta devrim: Melekler kanatsız kaldı

Victoria’s Secret’ta devrim: Melekler kanatsız kaldı
17.06.2021
0
A+
A-

Hint asıllı oyuncu Priyanka Chopra ile eşcinsel olduğunu yıllar önce açıklayan futbolcu Megan Rapinoe’nin, firmanın yeni tanıtım yüzü olduğu açıklandı. Üstelik değişiklik sadece bu kadarla sınırlı kalmayacak. Firma yetkililerinin Page Six’e yaptığı açıklamaya göre, firmanın tanıtım yüzü olan modeller, iç çamaşırları içinde poz vermeyecek. Bunun yerine kendini yenileyen firmanın ya podcast yayınlarında ya da reklam materyallerinde görünecek.

Firmanın eski modellerinin yeniden tanıtım faaliyetlerinde görev alıp almayacakları ise henüz bilinmiyor. Bu konuda firmanın üst düzey yetkililerinden Martin Waters “Şu anda bunun kültürel olarak uygun olduğunu sanmıyorum” diyerek bu konudaki görüşünü bildirdi.

Geçen şubat ayından firmada görev almaya başlayan Waters, firmanın bundan böyle “erkeklerin değil kadınların istediği gibi” olması gerektiğini de sözlerine ekledi. Martin Waters ” Uzun zaman önce değişmemiz gerektiğini biliyordum. Biz ekip olarak firmanın kontrolünü daha yeni ele aldık” dedi.

Victoria’s Secret’ın yeni tanıtım yüzü olarak Priyanka Chopra ile Megan Rapinoe’nin yanı sıra Adut Akech, serbest stil kayakçı Eileen Gu, Brezilyalı cinsiyet değiştirmiş model Valentina Sampaio, büyük beden model Paloma Elesser ve gazeteci Amanda Cadenet de görev alacak. Gazeteci de Cadenet, firmanın 10 bölüm olarak hazırlanan podcast yayınında sunuculuk da üstlenecek.

Bu yeni durum, birçok modelin bugünkü kariyerinin ve şöhretinin ilk adımı olan firma için köklü bir değişimin başlangıcı. Firmanın her yıl geleneksel olarak düzenlediği defilelerde kanatları ve seksi iç çamaşırlarıyla podyuma çıkan modellerin ise artık tarihe karışacağı düşünülüyor. Yani bir başka deyişle “meleklerin kanatları” söküldü. Bu yeniliğin, firmanın geleceğini ve hem finansal olarak hem de kamuoyunun gözünde giderek bozulan imajını düzeltip düzeltmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.