kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
STERLIN
41,0359
BITCOIN
$70.738
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Cardi B.’nin Türk müdürünün tavsiyesiyle şöhreti yakaladığı ortaya çıktı

Cardi B.’nin Türk müdürünün tavsiyesiyle şöhreti yakaladığı ortaya çıktı
16.03.2021
0
A+
A-

Grammy Ödülleri’nde Megan Thee Stallion ile yaptığı düetle ilk defa canlı performans sergileyen dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B., şöhreti ile ilgili bir itirafta bulundu. Türk müdürü sayesinde kariyerinin başladığını söyleyen Cardi B., “Müdürüm neden striptiz yapmıyorsun. Gel sana orayı ayarlayım’ dedi. Ve sahne hayatım öyle başladı” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde, Grammy Ödülleri Töreni’nde Megan Thee Stallion ile yaptığı düetle ilk defa canlı performans sergileyen dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B., yıllar sonra kariyerinin başlangıç noktasıyla ilgili bir itirafta bulundu.

TÜRK’ÜN TAVSİYESİYLE STRİPTİZ KULÜBÜNDE İŞE BAŞLADI

Katıldığı bir radyo programında konuşan Amerikalı yıldız, New York’ta kasiyer olarak çalıştığı marketin Türk müdürünün tavsiyesiyle markete komşu olan striptiz kulübünde çalışmaya başladığını söyledi. Şöhreti bu kulüpte çalışarak yakaladığını kaydeden Cardi B., “Müdürüm bana ‘Geçim sıkıntısı çektiğini biliyorum. Çok güzel kızsın, güzel bir vücudun var. Neden striptiz yapmıyorsun. Gel sana orayı ayarlayım’ dedi. Ve sahne hayatım öyle başladı” dedi.

“İLK HAFTALIĞIYLA YEMEK ISMARLAMIŞTI”

Halen New Jersey’de büyük bir süpermarket zincirinde müdür olan Seyhan Eren ise dünyaca ünlü yıldızın ismini ‘Bella’ olarak hatırladığını ve kendisine ulaşmak istediğini yeni öğrendiğini belirterek, “Atlanta’da yaşıyormuş, pandemi sonrası New York’ta beni ziyaret etmek istiyormuş. Ona daha çok para kazanabileceği striptiz kulübü önerdim. Başta orada garsonluk yapıyordu. İlk haftalığını aldıktan sonra bana yemek ısmarlamıştı” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.