Site icon Londra Gazete

Cyprus Empire Londra’yı salladı

 

LONDRA’NIN en sevilen eğlence mekanlarından Cyprus Empire bu hafta sonu da tıka basa doluydu. Değerli şarkıcıların canlı performansları ile seslendirdiği hareketli şarkıları ile biran olsun yerinde oturamayan konuklar, hafta sonu gönüllerince bir eğlence yaşadılar. Aynı anda mekanda bazı konukların doğum günü partisinin de yapıldığı gecede konuklar doyasıya eğlendi.

17 KASIM’DA ALTAY GELİYOR

Türkiye’nin en sevilen şarkıcılarından Altay, 17 Kasım Cuma gecesi Cyprus Empire’da sizlerle olacak. Ünlü sanatçı ile özlediğiniz İstanbul gecelerini Londra’da yaşama imkanı bulabilirsiniz. Başarılı şarkıcının canlı performansını izlemek ve eğlence dolu bir gece yaşamak istiyorsanız şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

EĞLENCEDE FARKI HİSSEDİN

Londralılara alternatif bir eğlence sunmayı başaran Cyprus Empire’da Nargile Lounge’da birbirinden farklı nargile çeşitleri de bulabilirsiniz. Haftanın 7 günü konuklarını ağırlayan Cyprus Empire’da, özel davetleriniz, kokteylleriniz, kutlamalarınız ve toplantılarınız için restoran veya bar bölümünü rezerve etme imkanınız da bulunuyor.

20 Woodford New Road, Walthamstow, E17 3PR adresinde misafirlerini ağırlayan Cyprus Empire’da yerlerinizi ayırtmak için 07738 410 870 numarasından Engin Yorgancı’ya ulaşarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

Exit mobile version