Site icon Londra Gazete

Doludizgin eğlencenin adresi Cyprus Empire

LONDRALILARA farklı bir eğlence sunmayı amaçlayan Cyprus Empire, bunu çok iyi başardığını her geçen gün kanıtlıyor. Konukların eğlenceye ve birbirinden lezzetli yemek ve meze çeşitlerine doyduğu Cyprus Empire’da eğlence tam gaz devam ediyor.

Bu hafta sonu da Cyprus Empire’da buluşan Londralılar, mekanın şık restoran bölümünde lezzetli yemeklerin tadını çıkarıp, sonrasında rahat edebilecekleri Nargile Lounge bölümünde keyifli bir şekilde sohbet edip, nargilelerini tüttürdü. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise konuklar Cyprus Empire’da birbirinden hareketli canlı müziklerle sahneyi bir an olsun boş bırakmadılar.

Haftanın 7 günü konuklarını ağırlayan Cyprus Empire’da, özel davetleriniz, kokteylleriniz, kutlamalarınız ve toplantılarınız için restoran veya bar bölümünü rezerve etme imkanınız da bulunuyor. 20 Woodford New Road, Walthamstow, E17 3PR adresinde misafirlerini ağırlayan Cyprus Empire’da yerlerinizi ayırtmak için 07738 410 870 numarasından Engin Yorgancı’ya ulaşarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Exit mobile version