Site icon Londra Gazete

Cyprus Garden’da gümbür gümbür eğlence

LONDRA’NIN sevilen ve gözde eğlence mekanlarından Cyprus Garden, canlı müzik ve şovlarıyla gelen konuklarına unutulmaz bir gece daha yaşattı. Eğlencenin doyasıya yaşandığı yerli ve yabancı herkesin vazgeçilmez mekanı olan Cyprus Garden’da konuklar şovmen Kader Ateş’in performansı ile coştu.

Yaptığı dans şovlarıyla izleyenleri coşturan Kader Ateş, hiç beklenmedik anda yaptığı komik şakalarıyla ise konukları kahkahaya boğdu. Cyprus Garden sınırsız eğlencenin yanı sıra birbirinden lezzetli yemek ve meze çeşitleri ile misafirlerinin ağız tadına da hitap ediyor.

Özellikle bu hafta sonu yoğun bir talebin olması beklenen eğlence mekanına eğer siz de gitmek istiyorsanız, erkenden rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Cyprus Garden’da siz de eğlenceyi doludizgin yaşamak istiyorsanız, The Fairways, Southend Road, Chingford E4 8TA adresinde bulunan Cyprus Garden Meze Bar &  Restaurant’ta rezervasyon yaptırmak ya da ayrıntılı bilgi almak için 020 8527 9892 veya 07741 34 10 31 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Exit mobile version