kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5715
EURO
34,9803
STERLIN
40,6215
BITCOIN
$64.430
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Ercan Havalimanı yeni terminalinde ticari alan kiralamaları başladı

Ercan Havalimanı yeni terminalinde ticari alan kiralamaları başladı
28.07.2022
0
A+
A-

KKTC’nin en büyük yatırımı olan Ercan Havalimanı yeni Terminalinin yapımını gerçekleştiren T&T Havalimanı İşletmeciliği, açılış sürecine girildiği yeni havalimanı terminalindeki ticari alanlarının kiralama sürecine başlandığını açıkladı.

T&T Havalimanı İşlemeciliğinden yapılan açıklamaya göre, kiralamalarda önceliğin yerli kuruluşlar olduğu ticari alanlar için talep kabul edildiği kaydedildi.

Açıklamada, turizm ve eğitim adası olma yönünde ilerleyen adamızda mevcut Ercan Havalimanı’nın karşısında 7 milyon 800 bin metrekare master planlama alanı üzerine inşa edilen ve Global alanda kullanılan son teknoloji ile donatılan, modern mimarisi ile de dikkatleri üzerine çekecek yeni Ercan Havalimanı’nda iş yapmak isteyenlerin yeni kapısı olacağı ifade edildi.

Mevcut Ercan Havalimanı’nın ülke ekonomisi ve tanıtımına bugün yaptığı katkıların yeni açılacak Ercan Havalimanı terminali ile artarak devam edeceği, yapılacak yeni istihdamlar ile de gençlere iş olanağının sağlanacağı kaydedilen açıklamada, havalimanlarının toplumların uluslararası topluma açılan yüzleri olduğu kaydedildi.

Gerek yolcu güvenliği ve uçuş emniyeti, gerekse hizmet kalitesiyle Dünya’daki modern havalimanları ile ayni düzeyde olacak yeni Ercan Havalimanı’nda 9 adet körük, 21 adet de açıkta olmak üzere toplam 30 uçaklık park alanı mevcut olacak. Bugünkü Ercan Havalimanı’ndan 6 katı ölçeğinde büyüklüğe sahip olacak yeni Ercan Havalimanı, 60 adet check in ve 44 adet pasaport kontrol noktası, 26 adet x-ray cihazı ve saatte 5 bin bagaj kapasitesi ile yolcularına hizmet verecek.

Kıbrıs’ın en önemli turizm kapısı olacak

Açıklamada, Ercan Havalimanı inşaatının tamamlandığı zaman Kıbrıs’ın en önemli turizm kapılarından biri haline geleceği ve sadece bulunduğu bölgenin değil adanın çehresini değiştireceği belirtildi.

Kuzey Kıbrıs’ın Dünya’ya açılan tek penceresi konumunda olan ve adada havalimanı konseptini tamamen değiştirecek Ercan Havalimanı yeni terminalinin Dünyanın birçok ülkesinden gelecek misafirlerini ağırlamaya artık çok yakın olduğu ifade edildi.

Teknoloji, kalite ve hizmette, dünyadaki benzer örnekleriyle yarışacak bir havalimanı için geri sayımın başladığını da ifade edilen açıklamada, KKTC’yi dünya ile kucaklaştıracak bu büyük proje bittiği zaman ülke ekonomi ve istihdamına önemli katkılar sağlayacağı kaydedildi.

Yılda 5 milyonu aşan yolcu sirkülasyonunun olduğu bir ortamda iş yapmak isteyenlerin adresinin artık yeni Ercan Havalimanı olacağı ifade edilirken, kiralama süreci için T&T Havalimanı İşletmeciliğine başvurmaları istendi.

Başvuruların info@ttairport.aero mail adresi ve mesai saatleri içerisinde (08.30 – 18.00) 0392 600 5000 numaralı telefondan Ticari İşler Bölümü’ne ulaşmaları gerektiği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.