Site icon Londra Gazete

Uluçay: “Bedelli Askerlik Yasasında değişikliğe ihtiyaç var”

Bedelli Askerlik Yasasında da özellikle Covid-19 tedbirleri çerçevesinde bir dizi değişiklik yapılmasına ihtiyaç olduğunu ifade eden Meclis Başkanı Uluçay, bu konuda hazırlanan tasarının komitede ivedilikle ele alınacağını söyledi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, ülke için elzem ve önemli konularda daha hızlı hareket etmek gerektiğini, kararsızlık değil aksine gereken iradenin ortaya konarak kararlılık göstererek adım atılması gerektiğini vurguladı.

Uluçay, özellikle bu dönemde sağlıkla ilgili düzenlemelerin acilen ele alınması ve bitirilmesi gerektiğini ifade ederek, bunun ekonomi ve turizme de olumlu yansıyacağını, ayrıca bugünden alınacak önlemlerin bu yıldan çok 2021 ve 2022 yılları için önem taşıdığına ve elzem olduğuna işaret etti.

“BEDELLİ ASKERLİK YASASINDA DEĞİŞİKLİĞE İHTİYAÇ VAR”

Bedelli Askerlik Yasasında da özellikle Covid-19 tedbirleri çerçevesinde bir dizi değişiklik yapılmasına ihtiyaç olduğunu ifade eden Uluçay, bu konuda hazırlanan tasarının komitede ivedilikle ele alınacağını söyledi.

Uluçay, ülkenin ihtiyaçları ve olanakları çerçevesinde en iyi şekilde Meclisin olağanüstü birleşim formatındaki toplantılarında yasalaştırmaya çalışılacağını kaydetti.

Exit mobile version