Site icon Londra Gazete

Haringey’den güvenliği arttıran yeni alarm sistemi

Remote control lock to a home.

7 gün 24 saat evinizde özgürce yaşamanız ve gerektiği zaman size acil yardım hizmeti sunan “Güvenli ve Huzurlu” (Safe and Sound), Haringey Belediyesi öncülüğünde başladı. Evinizde oluşabilecek her türlü acil durumda 7/24 hizmet veren Güvenli ve Huzurlu servisi, evinizde çıkabilecek yangın, hırsızlık veya su baskını gibi ani ve acil durumlarda yardımınıza koşuyor. Sistem, aynı zamanda günlük ilaç zamanlarınızı ve benzeri rutin programlarınızı takip ederek yapmanız gereken günlük rutinleri de hatırlatma servisine sahip.

Sadece servisi kullananlar için değil, kişinin çevresi için de büyük kolaylıklar sunan Güvenli ve Huzurlu servisinin çalışması için sadece bir telefon hattı ve elektrik güç noktasına ihtiyacı var. Sistem kurulduktan sonra herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda, kısaca kırmızı butona veya kişisel uzaktan kumandaya basarak ana merkezle bağlantınızı kurabilirsiniz.

BU TEKNOLOJİ SİZE NASIL YARDIMCI OLACAK?

Sistem kurulduktan sonra, ana merkeze evinizden otomatik bir mesaj gönderilerek alanlarında uzman operatörler iletişim bilgilerinizi anında sisteme kaydedecektir. Sistem kullanıcılarına aşağıdaki servisleri sunacak:

 

 

 

 

 

* Anahtar kasaları: Anahtar ve değerli eşyalarınızı saklı tutabileceğiniz güvenli bir alan sunacak.

 KİMLER BU SERVİSTEN YARARLANABİLİR VE ÜCRETİ NE KADAR?

Haringey Alarm Servisi her yaştan evdeki güvenliklerini arttırma ihtiyacı hisseden kişilere hitap eden bir sistem olmakla beraber, herkesin kullanımına açık.

Eğer Housing Benefit kapsamındaysanız, bu servis için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Eğer Housing Benefit kapsamında değilseniz, haftalık cüzi bir miktar vermeniz beklenebilir.

Daha fazla bilgi için:

Haringey Community Alarm Service, Haringey Council

London N2 8YX

030 8489 2365

Exit mobile version