kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4954
EURO
34,9187
STERLIN
40,7212
BITCOIN
$64.557
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
10°C
LONDRA
10°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
12°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

İngiliz Vekil: O mesajları atarken sarhoş, ateşli ve yalnızdım

İngiliz milletvekili Simon Danczuk, 17 yaşındaki bir genç kıza cinsel içerikli mesaj attığının ortaya çıkmasının ardından ilk kez konuştu.

İngiliz Vekil: O mesajları atarken sarhoş, ateşli ve yalnızdım
06.01.2016
0
A+
A-

 

ingilizvekil

İngiliz milletvekili Simon Danczuk, 17 yaşındaki bir genç kıza cinsel içerikli mesaj attığının ortaya çıkmasının ardından ilk kez konuştu.

İngiliz İşçi Partisi Milletvekili Simon Danczuk, 17 yaşındaki genç bir kıza cinsel içerikli mesajlar attığının ortaya çıkmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Danczuk, Sophena Houlihan’a sarhoş, ateşli ve yalnızken mesaj attığını söylerken, İngiliz vekilin ilk eşi Sonia Rossington’tan inanılmaz iddialar geldi.

”GENÇ KADINLAR BENİM ZAYIF NOKTAM”

İngiliz The Sun’ın haberine göre; 49 yaşındaki Danczuk, mesajları attığında İspanya’da yalnız ve çok alkollü olduğunu söyledi. “Genç kadınlar benim zayıf noktam” diyen Danczuk, olayın ortaya çıkmasının ardından verdiği ilk söyleşisinde, “İlk karım benden 10 yaş küçüktü, ikincisi eşim 17 ve son kız arkadaşım da 17 yaş gençti. Bazı erkekler yaşlı kadınlardan hoşlanır, bazıları genç; bazıları kumlar sever, bazıları da sarışın” diye konuştu.

”ALKOL PROBLEMİM VAR”

Beş çocuk babası İngiliz vekil, sözlerine şöyle devam etti: “Alkol problemim var. Mesajları atmamın en büyük nedeni de o. Bunula ilgili bir psikiyatra göründüm ve bana altı ay içkiyi bırakmamı söyledi. Yaşananlar yüzünden kendimi korkunç hissediyorum. Böyle davranmama neyin neden olduğunu bilmiyorum. Böylesi bir aptal olduğum için çok utanıyorum. Ailemi küçük düşürdüğüm için üzgünüm. Ve küçük çocuklarımın büyüdüklerinde bunu öğrenmelerinden endişe duyuyorum.”

vekilinmesajattigikiz

”AYRILIK SONRASI ZOR ZAMANLARIM OLDU”

Geçtiğimiz hafta İşçi Partisi üyeliği askıya alınan Rochdale Milletvekili Danczuk, Houlihan’ın kendisiyle ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında, ‘selfie kraliçesi’ olarak anılan eski eşi Karen Danczuk’tan ayrıldığı dönemde iletişim kurduğunu söyledi. Danczuk, “Ayrılmak berbattı. Çok zor ve depresif zamanlarım oldu. Bu durumu atlatmak için alkole sığındım” diye konuştu.

ESKİ EŞTEN ŞOKE EDEN İDDİALAR

İngiltere’nin ana gündem maddelerinden biri olan bu skandalın gölgesinde, ilk eş Sonia Rossington, “Hayatımı cehenneme çevirdi” dediği Simon Danczuk ile ilgili inanılmaz iddialarda bulundu. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan 39 yaşındaki Rossington, eski eşinin ‘ilişki avcısı’ olduğunu ve ortaya çıkan cinsel içerikli mesajlarının yaklaşık 10 yıl süren ilişkilerinde sıklıkla yaşanan şeyler olduğunu öne sürdü. Rossington’ın iddiaları özetle şöyle: “Sürekli cinsel ilişkiye girmek istiyordu. Sado-mazo fanteziler istiyordu. Çok içiyordu. Günde bir şişe viski bitiriyordu. Düzenli olarak uyuşturucu kullanıyordu. Akşam yemeği sofrasının yanı sıra eve geldiğinde sarılmış esrar istiyordu. Cinsel hayatımızı daha heyecanlı kılmak için amil nitrat patlayıcılar kullanıyordu. Başkalarının önünde beni sürekli tehdit ediyor ve küçük düşürüyordu. O kadar cimriydi ki oğlunun üniversitede konaklama masraflarına bile katkı sağlamak istemiyordu.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.