Site icon Londra Gazete

Hamile anne, evini soyan hırsızlara teşekkür etti

 

İngiltere’nin Derbyshire kentinin Castle Donington bölgesinde yaşayan bir çocuklu ve hamile anne Alexandra Mahjouri’nin evine giren hırsızlar, Noel hediyelerinden, dizüstü bilgisayarlara, televizyondan, değerli mücevherlere ve hatta 4 yaşındaki küçük River’ın para kutusuna dek tüm eşyaları çaldı.

Dans öğretmeni olan Alexandra Mohjouri (27) ve eşi Andre ile birlikte yeni aldıkları evde yaşamaya başlayan çift hırsızlık olayı karşısında önce şok oldu. Ancak genç dans öğretmeni, facebook hesabı üzerinden hırsızlara yönelik ilginç bir teşekkür mektubu yayınladı.

“Hayatta en değerli şeyin aile olduğunu hatırlattığınız için teşekkürler” diyen genç dans öğretmeni, “Televizyonumu da aldığınız için teşekkür ediyorum. Şimdi evimizde birbirimizle daha çok sohbet ediyoruz” diye yazdı.

Mektup şöyle devam ediyor:

“Evimizi soyan her kimse kendisine teşekkür etmek istiyorum. Çaldığınız tüm eşyaların ağlamama değecek kadar önemli olmadığını anlamama yardımcı oldunuz. Sonuçta ailemin başına bir şey gelmedi. Önemli olan da bu! Herşey çok daha tatsız sonlanabilirdi. Çevremizde bizi seven, bize destek veren bunca insan olduğunu fark etmemize yardımcı olduğunuz için de ayrıca teşekkürler. Noel’in hediyelerden ibaret olmadığını, insanın sevdikleriyle vakit geçirmesi anlamına geldiğini bize hatırlattınız.”

Majouri, 4  yaşındaki oğlu River para kutusunun ve altı yıl önce ölen babasının kendisine hatıra olarak bıraktığı takıların çalınmasının kendilerini üzdüğünü de söyledi.

Öte yandan polis tarafından yapılan açıklamada, hırsızları bulmak için soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Exit mobile version