kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
STERLIN
40,3408
BITCOIN
$64.411
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Hamile anne, evini soyan hırsızlara teşekkür etti

Genç dans öğretmeni, facebook hesabı üzerinden hırsızlara yönelik ilginç bir teşekkür mektubu yayınladı.

Hamile anne, evini soyan hırsızlara teşekkür etti
12.12.2015
0
A+
A-

 

Alexandra Mahjouri who has wrote a letter thanking burglars for ransacking (PICTURED) her new home and highlighting to her the important things in life.  See NTI story NTILETTER.  A pregnant dance teacher said her familyís Christmas has been ruined after burglars ransacked her house and stole their presents.  Thousands of pounds worth of items have been stolen from Alexandra Mahjouriís new house in Castle Donington ñ including her sonís money box.  The 27-year-old was looking forward to the ìperfect Christmasî with her family for the first time in the home in Castle Donington.  But all the presents, TVs, jewellery, laptops, shoes, hair straighteners and rings were taken in the raid on Sunday afternoon ñ including items given to her by her late dad.

İngiltere’nin Derbyshire kentinin Castle Donington bölgesinde yaşayan bir çocuklu ve hamile anne Alexandra Mahjouri’nin evine giren hırsızlar, Noel hediyelerinden, dizüstü bilgisayarlara, televizyondan, değerli mücevherlere ve hatta 4 yaşındaki küçük River’ın para kutusuna dek tüm eşyaları çaldı.

Dans öğretmeni olan Alexandra Mohjouri (27) ve eşi Andre ile birlikte yeni aldıkları evde yaşamaya başlayan çift hırsızlık olayı karşısında önce şok oldu. Ancak genç dans öğretmeni, facebook hesabı üzerinden hırsızlara yönelik ilginç bir teşekkür mektubu yayınladı.

“Hayatta en değerli şeyin aile olduğunu hatırlattığınız için teşekkürler” diyen genç dans öğretmeni, “Televizyonumu da aldığınız için teşekkür ediyorum. Şimdi evimizde birbirimizle daha çok sohbet ediyoruz” diye yazdı.

Mektup şöyle devam ediyor:

“Evimizi soyan her kimse kendisine teşekkür etmek istiyorum. Çaldığınız tüm eşyaların ağlamama değecek kadar önemli olmadığını anlamama yardımcı oldunuz. Sonuçta ailemin başına bir şey gelmedi. Önemli olan da bu! Herşey çok daha tatsız sonlanabilirdi. Çevremizde bizi seven, bize destek veren bunca insan olduğunu fark etmemize yardımcı olduğunuz için de ayrıca teşekkürler. Noel’in hediyelerden ibaret olmadığını, insanın sevdikleriyle vakit geçirmesi anlamına geldiğini bize hatırlattınız.”

Majouri, 4  yaşındaki oğlu River para kutusunun ve altı yıl önce ölen babasının kendisine hatıra olarak bıraktığı takıların çalınmasının kendilerini üzdüğünü de söyledi.

Öte yandan polis tarafından yapılan açıklamada, hırsızları bulmak için soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.