kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
34,0782
EURO
38,0496
STERLIN
45,2770
BITCOIN
$62.904
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
23°C
LONDRA
23°C
Parçalı az bulutlu
Cuma Hafif yağmur
23°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Enfield Belediyesi çocuk hizmetleri, Ofsted denetiminden ‘İyi’ değerlendirmesi aldı

Enfield Belediyesi çocuk hizmetleri, Ofsted denetiminden ‘İyi’ değerlendirmesi aldı
09.09.2024
0
A+
A-

Temmuz 2024’te Ofsted tarafından gerçekleştirilen kapsamlı denetim sonucunda, Enfield Belediyesi Çocuk Hizmetleri ekibinin çocuklar ve ailelere iyi seviyede destek sunduğu tespit edildi. Bu değerlendirme, belediyenin ilçedeki çocuklar ve aileler için yüksek kaliteli hizmetler sunma konusundaki sürekli taahhüdünü ortaya koyarken, bazı hizmet alanları denetçiler tarafından “olağanüstü” olarak değerlendirildi.

Ofsted raporu, belediyenin etkili liderliğine, güçlü ortaklıklarına ve hizmetlerinin çocukların yaşamları üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yaptı. Özellikle koruma altındaki çocuklara sağlanan olağanüstü yardımlar ve 2019’daki son denetimden bu yana yapılan önemli iyileştirmeler dikkat çekti. Raporda, “Enfield’deki koruma altındaki çocuklar, onları çok iyi tanıyan sosyal hizmet uzmanları ve bakıcılar tarafından olağanüstü bir bakım ve destek almaktadır. Sonuç olarak, evlatlık olarak yerleştirilenler de dahil olmak üzere birçok çocuk önemli ve ölçülebilir ilerlemeler kaydetmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Denetçiler ayrıca, Enfield’in erken yardım hizmetlerini, sosyal hizmet uygulamalarının kalitesini ve bakım sonrası destek alan gençler için elde edilen olumlu sonuçları da övdü. Rapor, belediyenin personel ekibinin istikrarı ve bağlılığına dikkat çekerek, bu durumun başarının temel taşlarından biri olduğunu belirtti. Belediyenin oluşturduğu olumlu çalışma ortamı, sosyal hizmet uzmanlarının sürekli olarak başarılı uygulamalar yapmalarına olanak tanıyor.

Enfield Belediyesi, hizmetlerini daha da geliştirme kararlılığı taşıyor. Gelecek planları arasında aile merkezlerinin gelişimini sürdürmek, mesai saatleri dışındaki hizmetleri güçlendirmek ve koruyucu ailelere verilen desteği artırmak bulunuyor. Ayrıca, evsizlik riski altında olan gençlere destek sağlamak ve bakım sonrası destek alanların haklarını ve hak edişlerini tam olarak anlamalarını sağlamak amacıyla savunuculuk faaliyetlerini güçlendirmeye de odaklanıyor.

22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen denetim sonucunda Ofsted, Enfield’in yerel otorite çocuk hizmetlerine “İyi” derecesini verdi. 2 Eylül 2024’te hükümetin okullar için tek başlık altında Ofsted değerlendirmelerini kaldıracağı doğrulandı, ancak Enfield Belediyesi’nin “İyi” değerlendirmesi geçerliliğini koruyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.