kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
33,9905
EURO
37,8430
STERLIN
44,9422
BITCOIN
$57.776
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
21°C
LONDRA
21°C
Kapalı
Salı Kapalı
24°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
25°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
23°C

Waltham Forest College ESOL bölümü Ofsted tarafından “Mükemmel” olarak dteğerlendirildi

Waltham Forest College ESOL bölümü Ofsted tarafından “Mükemmel” olarak dteğerlendirildi
26.07.2024
0
A+
A-

Waltham Forest College’ın ESOL (Diğer Dillerin Konuşucuları İçin İngilizce) Bölümü, Ofsted tarafından yapılan son denetimde “Mükemmel” olarak değerlendirildi. Bu başarı, ESOL ekibinin olağanüstü çalışmalarını ve özverisini gözler önüne seriyor. Waltham Forest College, Londra’daki tek Genel Daha Fazla Eğitim Koleji (GFE) olarak ve ülke genelindeki yalnızca 15 GFE Koleji arasında yer alarak prestijli “Mükemmel” değerlendirmesini kazandı.

Her yıl yaklaşık 200 genç ve 1.000’den fazla yetişkin, Waltham Forest College’ın ESOL kurslarına kayıt oluyor. Bölüm, yıllardır Ascentis ESOL Skills for Life niteliklerini başarıyla sunarak eğitim mükemmelliğine olan bağlılığını sürdürüyor.

ESOL Bölümü liderleri ve yöneticileri, dış paydaşlarla yakın iş birliği yaparak esnek ve iyi sıralanmış bir müfredat sunuyor. Bu yaklaşım, yerel topluluktan gelen mülteciler ve sığınmacılar gibi çeşitli ve büyüyen öğrenci ihtiyaçlarını karşılıyor. Etkili öğretim stratejileri kullanarak, öğrenciler günlük yaşam, ileri düzey eğitim ve gelecekteki istihdam için gerekli dil becerilerini geliştiriyor. Ayrıca, kişisel ilgi alanlarını keşfetme ve sosyal etkileşim fırsatları da sunuluyor.

Son Ofsted raporunda, ESOL Bölümü’nün etkili çalışmaları şu şekilde övgüyle değerlendirildi:
– **Toplumsal İhtiyaçları Karşılama:** “Liderler, sundukları kursların, yerel bölgelerindeki savunmasız ve dezavantajlı grupların ihtiyaçlarını karşıladığından emin olma konusunda son derece etkilidir. Örneğin, liderler mülteciler ve sığınmacılar için uygun kurslar sunuyor. Ayrıca, öğrenicilerin yüksek talep gören sektörlerde çalışabilmeleri için gerekli İngilizce becerilerini ve profesyonel davranışları geliştirmelerini sağlamak amacıyla istihdam ve ESOL programlarını yeniden tasarladılar.”
– **Sonraki Adımlara Hazırlık:** “Yetişkin öğrenciler, sonraki adımları için olağanüstü şekilde hazırlanıyor. Liderler, öğrencilere günlük yaşamlarında yardımcı olacak yeni bilgi, beceri ve davranışları öğretmek amacıyla çok çeşitli faydalı ek nitelikler sunuyor. Örneğin, İngilizce konuşanlar (ESOL) kursu gören öğrenciler, vatandaşlık ve istihdam bilgilerini geliştirmek için kısa bir kurs tamamlıyor.”
– **Etkileyici Danışmanlık Müfredatı:** “Liderler ve yöneticiler, öğrencilere ve stajyerlere yönelik çok etkileyici bir danışmanlık müfredatı tasarladılar ve bu, öğretmenler tarafından son derece iyi bir şekilde öğretiliyor. Bu, öğrencilere ve stajyerlere, ana derslerin ötesinde geniş bir deneyim sunuyor. Örneğin, ESOL kurslarında, öğretim üyeleri, yetişkin öğrencilerle göç ve savaş bölgelerindeki çatışmalar gibi duygusal konularda farklı bakış açıları üzerinde tartışmalar yönetiyor. Öğrenciler, hoşgörü ve diğer kültürlere saygı gibi değerleri hassasiyet ve olgunlukla tartışıyorlar.”

Ofsted’in bu ödülleri, sadece ESOL ekibinin olağanüstü çabalarını tanımakla kalmayıp, aynı zamanda Waltham Forest College’ın, öğrencileri topluluklarında ve ötesinde başarılı olmaları için gerekli becerilerle donatan kapsayıcı ve yüksek kaliteli eğitim sağlama konusundaki bağlılığını da doğruluyor.

ESOL kurslarımız hakkında daha fazla bilgi almak veya başvuruda bulunmak için kolejimizin web sitesini ziyaret edin: [www.waltham.ac.uk](http://www.waltham.ac.uk).

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.