kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6161
EURO
35,3344
STERLIN
41,6948
BITCOIN
$58.494
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Açık
16°C
LONDRA
16°C
Açık
Cuma Orta şiddetli yağmur
16°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Londra’da en iyi aile yerleşimi olarak Waltham Forest seçildi

Londra’da en iyi aile yerleşimi olarak Waltham Forest seçildi

Kuzeydoğu Londra’daki Waltham Forest, okulları, yeşil alanları ve nispeten düşük konut fiyatlarıyla İngiltere’de aile kurmak için en iyi yer olarak seçildi. Geçen yıl yapılan bir araştırmaya göre, ev güvenliği firması ADT’nin verilerine göre, Waltham Forest, okul derecelendirmeleri, konut fiyatları, otobüs ücretleri, suç ve hırsızlık oranları gibi faktörler göz önüne alındığında en üst sıraya yerleşti.

Bu bölge, hırsızlık sayısında en düşük 15 içinde yer alırken, okullar açısından yedinci sırada ve yeşil alan bolluğunda altıncı sırayı paylaştı. Konut fiyatları da üst sıralarda olmasında etkili oldu.

Rightmove’un raporuna göre, Waltham Forest’ta ortalama ev fiyatı 556.000 sterlin olarak belirtilirken, bu rakam Londra ortalaması olan 698.000 sterlinin önemli ölçüde altında kalmaktadır. Bölge, David Beckham ve film yönetmeni Alfred Hitchcock gibi ünlü isimlere de ev sahipliği yapmaktadır.

Gurme lezzetleri sevenler için bölgenin yemek seçenekleri de oldukça çekici. SlowBurn London gibi mekanlar, Google incelemelerinde 4.7 yıldız alarak dikkat çekmektedir. Menülerinde Striata patlıcan, San Marzano sosu, Bulgar bufalo peyniri, çıtır sarımsak ve sevdiğiniz tariflerle birlikte yer alır.

Memnun bir müşteri şu yorumu yapmıştır: “Vay canına, şimdi her şeyin ne anlama geldiğini biliyorum! Pazar öğle yemeği için gittim ve atmosfer gerçekten sakin (normal restorandan farklı, ancak jean yapımı ortamlar) ama çok rahatlatıcı ve hoş.”

“Personel çok samimi ve çok güzel. Ve yemekler! Her tabağı denediğimizde lezzetli ve daha önce denemediğim bir şeyler olduğu için farklı olduğunu hissettiren lezzetlerle oynamak için gerçekten zaman ayıran birinin olduğunu hissediyorum.”

Ancak, diğer bazı bölgeler de en iyi çocuk yetiştirme noktaları arasına girmeyi başardı. Havering, Bexley, Bromley, Hounslow ve Hillingdon da en iyi yerler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.