kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$64.295
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Haringey’deki yöneticiler ve kiralayanlar lisans ve yönetim ihlalleri nedeniyle 15 bin pound ceza aldı

Haringey’deki yöneticiler ve kiralayanlar lisans ve yönetim ihlalleri nedeniyle 15 bin pound ceza aldı
02.04.2024
0
A+
A-

Haringey’deki Yö

N22’deki Berwick Yolu üzerinde bir Konaklama Alanında Ev İşletme (HMO) lisansı olmadan faaliyet gösteren yöneticiler, 15.000 Sterlin cezası ödemeye mahkum edildi.

Mart 2023’te gerçekleştirilen bir inceleme sonucunda, bir mülkün yaklaşık iki yıl boyunca gerekli lisansa sahip olmadan HMO olarak işgal edildiği belirlendi ve yeterli yönetim düzenlemeleri bulunmadığı tespit edildi. Bu, tamir eksiklikleri ve yetersiz yangın koruma ve önlemleri gibi sorunları içeriyordu.

Mülk sahiplerine ve yöneticilere, mülkün mevcut kullanımı hakkında uyarı yapıldı ve bilgilendirildi ancak yöneticilerin kullanımını araştırmak için adım atmaması nedeniyle gerekli önlemler alınmadı. Sonuç olarak, toplanan kanıtlara dayanarak, iki mülk sahibi ve yöneticiye idari para cezaları uygulandı.

Yöneticiler, 8.000 Sterlin tutarındaki idari para cezalarını ödemekle sorumludur ve Londra Büyük Şehir Belediyesi (GLA) Kötü Niyetli Kiralayan ve Ajan Denetleyici veritabanında listelenirler, bu veritabanı Londra’daki ilgili konut suçlarından cezalandırılan veya mahkum edilen özel mülk sahipleri veya kiralama acentelerini belgeler.

Güçlü ve Güvenli Topluluklar Yardımcı Direktörü Eubert Malcolm, şunları söyledi:

Belediyemiz, yasal yükümlülüklerini yerine getirmeyen herhangi bir özel mülk sahibine karşı sıfır tolerans politikası benimsemiştir.

Lisanssız mülklerde faaliyet gösteren veya yanlış lisans başvurusunda bulunanlar ya mahkemeye çıkarılacak ya da idari para cezalarına çarptırılacaktır. Ayrıca, Londra Büyük Şehir Belediyesi Kötü Niyetli Kiralayan ve Ajan Denetleyici veritabanında belgelenirler.

Haringey için sakinlerimiz çok önemlidir ve onları tüm mevcut olanaklarla koruma taahhüdümüz vardır. Tüm mülk sahiplerini ve kiralama acentelerini uyumlu olmaları konusunda şiddetle teşvik ediyoruz, aksi takdirde cezai işlem uygulanacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.