kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$67.089
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
19°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, İngiltere’ye gelecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, İngiltere’ye gelecek
26.02.2024
0
A+
A-

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yatırımcılar ile çeşitli toplantılara katılmak üzere bugün İngiltere’ye gelecek.

İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile görüşme gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda yatırımcılara hitap edecek ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirecek.

TÜRK İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞACAK

İngiltere temaslarının ilk gününde Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ile görüşecek olan Yılmaz, büyükelçilik konutunda Türk İş Dünyası Temsilcileri ile bir araya gelecek. Cevdet Yılmaz, programın ikinci gününde European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) Başkanı Odile Renaud Basso ve heyeti ile görüşecek.

İNGİLTERE BAŞBAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞECEK

Sonrasında, Kıbrıs Türk Toplumu Temsilcileri ile bir araya gelecek Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile görüşme gerçekleştirecek. Sonrasında Yılmaz, İngiliz Sanayi Konfederasyonu Confederation of British Industry (CBI) tarafından düzenlenen Yüksek Düzeyli Yuvarlak Masa Toplantısı’na katılacak.

LONDRA BORSASI’NDA YATIRIMCILARLA GÖRÜŞECEK

Yunus Emre Enstitüsü Türk Kültür Merkezi’nde Türk Toplumu Temsilcileri ile bir araya gelecek Yılmaz, Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda yatırımcılar ile toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda Türkiye’deki yatırım fırsatları değerlendirilecek.

Yılmaz’a programlarında, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu da eşlik edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.