kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2088
EURO
34,8268
STERLIN
40,4976
BITCOIN
$62.872
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
19°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Terör suçlusu eski asker hapisten kaçtı

Terör suçlusu eski asker hapisten kaçtı
06.09.2023
0
A+
A-

Londra Metropolitan Polisi, terör suçlarından tutuklu olan eski asker Daniel Abed Khalife’nin hapisten kaçtığını duyurdu. Khalife’nin hala Londra’da olduğu tahmin ediliyor ve polis vatandaşlardan bilgi paylaşmasını istedi.

Londra Metropolitan Polisi, İngiltere’de terör eylemlerini destekleme ve teröristlerle bilgi paylaşma suçlarından tutuklu yargılanan 21 yaşındaki eski asker Daniel Abed Khalife’nin hapisten kaçtığını duyurdu.Polis yaptığı açıklamada, Khalife’nin, bu sabah 07.50 sıralarında Londra’daki HMP Wandsworth Hapishanesi’nden kaçtığını bildirdi.

Son olarak beyaz tişört, bot ve kare desenli pantolon giydiği belirtilen eski askerin hala Londra’da olduğunu tahmin eden polis, vatandaşlardan Khalife ile ilgili bilgileri polisle paylaşmasını istedi.

Khalife, 27 Ocak’ta hakim karşısına çıkmış ve tutuklu yargılanmak üzere HMP Wandsworth Hapishanesi’ne konmuştu. Bir sonraki duruşması 13 Kasım’da yapılacak Khalife, 3 farklı terör suçundan yargılanıyor.Khalife, terör saldırısı yapacağı ya da azmettireceği tahmin edilen bir kişiye bilgi sağlamak, patlama veya yanmaya sebep olarak kendine, başkasına ya da bir mülke zarar verecek şekilde şüpheli eşya yerleştirmek ve Resmi Sırlar Yasası’na aykırı olacak şekilde düşmanların faydasına bilgi, belge, doküman sağlamak, kayıt yapmak, yayın yapmak ve bu kişilerle temasa geçmek suçlarından yargılanıyor.

Khalife’nin kaçtığı HMP Wandsworth Hapishanesi ülkenin en büyük cezaevlerinden biri olarak biliniyor.Geçmişte yazar Oscar Wilde, Wikileaks’in kurucusu Julian Assange ve Alman tenisçi Boris Becker gibi isimlerin yattığı hapishanede sadece erkek mahkumlar tutuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.