kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5668
EURO
34,8820
STERLIN
40,5622
BITCOIN
$66.776
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Prens Harry, taç giyme töreni için İngiltere’de sadece 24 saat kalacak

Prens Harry, taç giyme töreni için İngiltere’de sadece 24 saat kalacak
02.05.2023
0
A+
A-

Kral Charles’ın taç giyme töreni için hazırlıklar devam ederken Kraliyet Ailesi’nin olaylı ismi Prens Harry’nin de törene katılıp katılmayacağı merak konusu. Özellikle de Harry’nin oğlunun doğum gününün, taç giyme töreniyle aynı güne denk gelmesi Prens’in babasını mı yoksa oğlunu mu seçeceğine dair tartışmaları da artırdı.

Geçtiğimiz aylarda Spare (Yedek) isimli biyografik kitabını yayınlayan Prens Harry, Kraliyet Ailesi’ni karşısına almış ve hem babasıyla hem de ağabeyi William ile arasının daha da gerilmesine neden olmuştu.

Bu yüzden de Prens Harry ve Meghan Markle’ın taç giyme törenine katılım gösterip göstermeyecekleri merakla bekleniyordu. Hatta çiftin çocukları Archie’nin doğum gününün de törenle aynı güne denk gelmesi soru işaretlerini artırmıştı.

Basına yansıyan yeni haberlere göre; Prens Harry babasının taç giyme töreni için İngiltere’de sadece 24 saat geçirecek. Prens, oğlu Archie’nin 4. yaş gününü kutlamak için babasının töreni bittikten iki saat sonra Los Angeles’a dönecek.

Kraliyet’e yakın bir kaynak; “Harry, Archie’nin doğum gününe yetişebilmek için her türlü çabayı gösterecek. Bu samimi bir parti olacak” dedi.

The Sun’ın haberine göre Sussex Dükü, sabah 11 sularında babasının Westminster Abbey’de taç giyme törenine katılacak ve saat 15’te ABD’ye gidecek.

Bu arada, Markle ve iki çocukları taç giyme törenine katılmamayı tercih ederek Kaliforniya’da evde kalacak.

Arıca Prens’in törene hangi kıyafetle katılacağı yine gündem oldu. Daha önce Kraliçe’nin cenaze töreninde de tartışma konusu olan üniforma ile katılıp katılmayacağı ile ilgili spekülasyonlar bu defa da taç giyme törenine yansıdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.