kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5942
EURO
34,7581
STERLIN
40,5803
BITCOIN
$62.239
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Havalimanında dev uyuşturucu operasyonu

Havalimanında dev uyuşturucu operasyonu
24.02.2023
0
A+
A-

İngiltere’de bir adam tam 1 milyon sterlin değerinde esrarla yakandı. East Midlands Havalimanı’nda yakalanan adamın uyuşturucuyu sakladığı yer herkesi şoke etti.

Curtis Campbell adındaki bir adam East Midlands Havaalanında Sınır Gücü görevlileri tarafından yakalandı. 31 yaşındaki suçlu, tam 1 milyon sterlin değerindeki esrarı güvenlik bölgesinden geçirmeye çalışırken yakayı ele verdi.

İngiltere’de bir havaalanından değeri 1 milyon sterline kadar esrar taşımaya çalışan bir adam hapse atıldı. Curtis Campbell, Los Angeles, California’dan “kuru temizleme makineleri” etiketli bir koli içinde 153 kg ağırlığındaki 260 torba esrarı taşımaya çalıştı. Ancak bu, Kasım 2022’de Leicestershire, East Midlands Havaalanında Sınır Gücü görevlileri tarafından yakalandı.

TAM 153 KİLOGRAM ESRARI “KURU TEMİZLEME MAKİNESİ” DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞTI!

ABD’nin California eyaletinden, Curtis Campbell adına gelen bir paket havaalanı polislerini harekete geçirdi. Paketin üzerinde “kuru temizleme makinesi” yazıyordu. Havaalanına gelen uyuşturucuyu İngiltere’ye dağıtmayı planlayan 31 yaşındaki adam polisler tarafından enselendi. 21 Şubat’ta Nottingham Crown Mahkemesinde yapılan bir duruşmada, Curtis Campbell, B sınıfı bir uyuşturucunun ithalatına ilişkin yasağın ihlalinden 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Nottinghamshire Polis ekibinden Dedektif Ben Grayson, mahkûmiyetin ardından şunları söyledi: “Bu ayrıntılı soruşturmalar, Nottinghamshire Polisi ve ortaklarının bu düzeydeki organize suçları önlemek ve bunlarla mücadele etmek için nasıl yorulmadan çalıştıklarını gösteriyor. Operasyonlarımız, uyuşturucu maddelerin İngiltere’de yayılmasını engellemeye yöneliktir.” dedi.

“İNGİLTERE, UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EN KATI KURALLARA SAHİP ÜLKEDİR!”

Grayson, bu miktarda bir uyuşturucunun rahatlıkla havalimanından geçirilme çabasını “çılgınlık” olarak ifade ederken, “Kim bilir İngiltere’de kaç kişiye zarar verecekti, ülkemiz uyuşturucu ile mücadelede Avrupa’nın en keskin kurallarına sahiptir” açıklamasını yaptı.

Deneyimli dedektif Grayson, “Topluluklarımız üzerinde son derece zararlı bir etkisi olduğunu bildiğimiz yasa dışı uyuşturucuları satarak savunmasız insanlara zarar veren ve diğer insanların sefaletinden kâr elde etmeye çalışan suçluları engellemek için çalışmaya devam edecek.” dedi. Suçlu Curtis Campbell, mahkemede alınan kararla cezasının tamamını yatmak zorunda. (Superhaber)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.