kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
STERLIN
40,9507
BITCOIN
$70.800
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Başbakan Yardımcısı Thérèse Coffey, Haringey alışveriş merkezinde NHS şubesi açtı

Başbakan Yardımcısı Thérèse Coffey, Haringey alışveriş merkezinde NHS şubesi açtı
13.10.2022
0
A+
A-

Haringey’deki NHS hastaları artık bir alışveriş merkezinde yeni açılan bir merkezde kan testleri, röntgen, ultrason taramaları ve uzman göz testleri yaptırabiliyor.

Başbakan yardımcısı ve sağlık sekreteri Thérèse Coffey MP, 11 Ekim Salı günü Mall Alışveriş Merkezi’nin zemin katında Wood Green Toplum Teşhis Merkezi’ni (CDC) resmen başlattı.

Whittington Health NHS Trust tarafından işletilen ve Royal Free London NHS Foundation Trust tarafından sağlanan oftalmoloji hizmetleri gibi diğer NHS kuruluşları tarafından yürütülen hizmetleri içeren merkezin, bahara kadar hastalara 40.000’den fazla test sunması bekleniyor.

Tüm hizmetler, ekstra kapasite sağlamak için mevcut yerel NHS hizmetlerine ek olarak sağlanmaktadır.

Şu anda Pazartesi’nden, Cuma’ya kadar faaliyet gösteriyor ancak yakın gelecekte haftanın yedi günü açılacak.

Vakıf, konumun Haringey’in diğer bölgelerine ve ötesine uzanan çok çeşitli toplu taşıma bağlantıları nedeniyle seçildiğini söyledi. Kanser, solunum yolu hastalıkları ve kardiyovasküler hastalıklar, Londra’nın kuzeyindeki en büyük önlenebilir ölüm nedenidir ve sağlıklı yaşam beklentisinde ilçenin en zengin ve en yoksul bölgeleri arasında 15 yıllık bir fark vardır.

Merkezde şu anda yaklaşık 25 personel çalışıyor.

Coffey şunları söyledi: “The Mall in Wood Green’deki bu yeni toplum teşhis merkezi, NHS’nin hayati taramalara, testlere hızlı erişim ile Covid birikimini ortadan kaldırmak ve kanserden akciğer hastalığına kadar teşhisleri hızlandırmak için nasıl yenilikler yaptığını gösteren harika bir örnektir. ve toplumun kalbindeki kontroller.”

MRI (Manyetik Rezonans Görüntüleme) ve CT (Bilgisayarlı Tomografi) tarayıcılarının kurulumuyla ünitenin alt zemin katına genişletmek için bu yıl içinde inşaat çalışmaları başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.