kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
STERLIN
41,0725
BITCOIN
$70.766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Kraliçe Elizabeth ölürse ne olacak? Gizli kodlar ortaya çıktı

Kraliçe Elizabeth ölürse ne olacak? Gizli kodlar ortaya çıktı
08.09.2022
0
A+
A-

Bugün hem İngiliz kamuoyu hem de bütün dünya, Kraliçe II. Elizabeth’in sağlık durumunu endişeyle izliyor… Eğer Kraliçe Elizabeth yaşamını yitirirse, İngilizlerin “Operasyon Londra Köprüsü” planını uygulamaya alacağı duyuruldu.

Bugün uluslararası kamuoyu İngiltere’den gelen bir “son dakika” haberiyle sarsıldı… 1952’den beri tahtta olan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in sağlık durumunun kötüye gittiği ve müşade altına alındığı duyuruldu.

İngiliz medyası Kraliçe’nin çocukları ve torunlarının Balmoral’a hareket ettiğini ve Kraliçe ile birlikte olmak için canhıraş bir şekilde gittiklerini yazarken, Kraliçe Elizabeth’in ölmesi durumunda İngiltere yönetiminin izleyeceği gizli planlar ve programların da detayları ortaya çıktı.

KRALİÇE YAŞAMINI YİTİRİRSE “KÖPRÜ YIKILDI” DİYECEKLER

İşte Kraliçe II. Elizabeth’in ölmesi durumunda yaşanacaklar:

– Kraliçe yaşamını yitirirse, Kraliçe II. Elizabeth’in özel kalemi Sir Christopher Geidt, Başbakan Truss’a gizli bir hat üzerinden bilgi verecek. Eğer ölüm gece gerçekleşirse başbakanı uyandıracaklar ve “Londra Köprüsü yıkıldı” diyecekler.

Bu bilgilendirmeden sonra ise “Operasyon Londra Köprüsü”nün uygulanmaya başlanacağı belirtildi. 15 ülke ve 36 İngiliz Milletler Topluluğu Üyesi ülkeye bilgi verilecek.

Tarih boyunca devlet televizyonu BBC’nin haberi ilk verdiğine dikkat çekilse de ölüm haberi yayınlandıktan sonra BBC’de Kraliçe II. Elizabeth’in cenazesine kadar komedi programı yayınlanmayacak.

Radyo kanallarına da özel bir ışık gönderilecek ve bu sayede radyocular “uygun olmayan” müzikleri çalmayacak ve haberlere geçebilecek.

ÇALIŞANLAR EVE GÖNDERİLECEK

Kraliçe II. Elizabeth’in ölmesi durumunda birçok İngiliz çalışan eve erken gönderilecek. 12 günlük yas döneminde bayraklar yarıya indirilirken spikerler siyah giyinecek ve milletvekilleri de siyah pazubandı takacak.

Kraliçe II. Elizabeth’in cenazesinin olduğu gün resmi tatil ilan edilirken, bankalar ve Londra Borsası’nda işlem yapılmayacak.

Kraliçe’nin naaşı Westminster Hall’da dört gün boyunca sergilenecek ve Kraliçe ile eşi Edinburgh Dükü’nün yan yana gömülmesi bekleniyor.

Kraliçe Elizabeth’in yaşamını yitirmesinden sonra, Prens Charles’ın tahta geçmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.