kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
STERLIN
41,0294
BITCOIN
$70.450
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Uzmanlar açıkladı: Uyurken üzerinizde çiftleşebilirler

Uzmanlar açıkladı: Uyurken üzerinizde çiftleşebilirler
22.06.2022
0
A+
A-

İngiltere’de yapılan yeni bir araştırma, insan vücudunda ve derisinde bulunan akarların, yine insanlar üzerinde ürediğini ortaya koydu. Uyurken yüzünüzde veya vücudunuzun herhangi bir yerinde sekiz bacaklı akarların yürümesi fikri size bir film sahnesi gibi gelebilir.

Ancak İngiltere’de yer alan Reading Üniversitesi’nde yapılan araştırmalar, 0.3 milimetre gibi gözle görünmekte zorlanılan akarların gen dizilimini ortaya çıkarırken, akarların etkileri ve yaşam koşulları da incelendi.

Yapılan araştırmada endişe verici sonuçlar ortaya çıktı. Buna göre, akarların dış parazit olarak değerlendirilmek yerine insan vücuduna girebilecek gen düzenine sahip olduğu belirlendi.

Uzmanlar, sekiz bacaklı akarların insan vücudunda hatta yüzünde ve saçlarında bile cinsel ilişkiye girebileceğini ortaya çıkardı.

ARAŞTIRMA SONUÇLARI YAYINLANDI

Araştırmacılar, yaptıkları çalışmada, DNA’larını analiz ederek tuhaf çiftleşme alışkanlıklarını, vücut özelliklerini ve evrimsel geleceklerini açıklamaya koyuldular.

Araştırmayı yürüten Dr Alejandra Perotti konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu akarların, gözenekler içinde korunaklı bir yaşama uyum sağlamaları nedeniyle diğer benzer türlere göre farklı bir vücut parçası gen düzenine sahip olduğunu bulduk.” dedi.

Akarların, dış tehditlere maruz kalmadan izole bir şekilde yaşadıkları vurgulanırken, minimum sayıda proteinle hayatta kalabildikleri belirlendi.

MELATONİNİ KULLANIYORLAR

Akarlar, omurgasızları geceleri aktif hale getiren bir bileşik olan melatonin üretme yeteneklerini kaybetmiş olsalar da, insan derisinden salgılanan melatonin kullanarak akşam çiftleşme seanslarını başlatabilirler.

Evet doğru anladınız! Akarlar çiftleşebilmek için insan vücuduna ihtiyaç duyar. Yani erkek akar ve kadın akar bir insan saçında çiftleşebilir…

Uzmanlar, rosacea ve blefarit dahil olmak üzere çeşitli cilt ve göz rahatsızlıkları için akarları suçladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.