kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
STERLIN
41,0149
BITCOIN
$70.085
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Kraliçe Elizabeth, monarşinin planını hazırladı

Kraliçe Elizabeth, monarşinin planını hazırladı
13.06.2022
0
A+
A-

Geçen hafta tahta gelişinin 70’inci yılını kutlayan Kraliçe Elizabeth monarşinin geleceğini şekillendirmek için düğmeye bastı.

İngiliz Sunday Times gazetesinde yer alan haberlerde, Prens Harry ve oyuncu eşi Meghan Markle’ın ülkeyi terk ederek şöhret peşinde birçok girişime dahil olma çabası sonrasında İngiliz kraliyet ailesinin gözde çifti olan William ve Kate’in Windsor Kalesi’ne taşınacağı öne sürüldü. Gazetenin iddiasına göre bu yaz tahtın varisi Charles, Windsor Kalesi’ni büyük oğlu ve gelinine bırakacak.

Kutlamalar sonrasında yapılan resmi görüşmelerde monarşinin geleceğinin de masaya yatırıldığı belirtildi. Bu yaz William ve Kate’in Windsor Kalesi’ne taşınmayı planladığı belirtilirken, çocuklarını da yeni bir okula yazdıracakları fakat aynı zamanda Kensington Sarayı’ndaki mülklerini de koruyacakları belirtildi.

HARRY’E 15 DAKİKA AYIRDI

Öte yandan Kraliçe’nin etkinliklerden sonra aile üyeleriyle özel toplantılar gerçekleştirdiği de belirtilirken, Kraliçe Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’a da, “Kendini toparla” diyerek İskoçya’ya göndereceği de öne sürüldü. Son dönemde adı seks ve taciz skandallarıyla gündeme gelen Andrew’un ne zaman İskoçya’ya gideceği henüz bilinmiyor.

Öte yandan Kraliçe’nin bu resmi görüşmelerde Harry ve Meghan’a sadece 15 dakika ayırdığı da öğrenildi. Kraliyet ailesi hakkında suçlamalarda bulunan ve bunu televizyon yayınında para karşılığı yaparak saygınlığını kaybeden Harry’nin, kızı Lilibet’i Kraliçe ile tanıştırdığı aktarıldı. İngiliz The Sun’a konuşan kaynaklar bu görüşmenin resmi geçtiğine de dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.