kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
STERLIN
41,0301
BITCOIN
$70.581
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Güvenlik endişeleri nedeniyle Hackney’de yeni yapılan daireler yeniden inşa edilecek

Güvenlik endişeleri nedeniyle Hackney’de yeni yapılan daireler yeniden inşa edilecek
11.05.2022
0
A+
A-

DOĞU Londra’da 148 daireden oluşan yeni bir gelişmenin, yeterince iyi inşa edilmediği tespit edildikten sonra yıkılıp yeniden inşa edilmesi gerekecek. Hackney Wick’teki The Factory’nin geliştiricisi, binalarda “potansiyel bir yapısal sorun” bulduğunu söyledi.

Taylor Wimpey, inşaata sıfırdan başlaması gerektiğini ve ne kadar süreceğinin belirsiz olduğunu söyledi. Şirket, sağlık ve güvenliğin önceliği olduğunu ve kararın “dikkatlice ve etraflıca değerlendirildiğini” söyledi. Yerel Demokrasi Raporlama Servisi (LDRS), firmanın sonuç olarak ne kadar para kaybettiğini söylemediğini söyledi. Kraliçe Elizabeth Olimpiyat Parkı yakınında ve West Ham United’ın Londra Stadyumu’nun yanında yer alan plan için planlama izni ilk olarak 2019’da verildi. Doğu Londra binaları, Monier Yolu’ndaki üç binada hem daire hem de ofis sunacak şekilde ayarlandı, ancak geçen yıl çalışmalar durduruldu.

YIKIM ZAMAN ÇİZELGESİ

Taylor Wimpey, yedi kata kadar yükselen kule bloklarının 148 eve ev sahipliği yapacağını söyledi. Sözcüsü şunları söyledi: “Monier Road, Hackney Wick’teki inşaatımızın ilk aşamalarında rutin bir kontrolün parçası olarak tanımlanan potansiyel bir yapısal sorunun keşfedilmesinin ardından, mevcut beton yapıları yıkma kararı aldık. ve yeniden inşa edin. Sağlık ve güvenlik bizim önceliğimizdir ve bu karar, bağımsız yapı mühendisleriyle yakın istişareden sonra dikkatli ve kapsamlı bir şekilde değerlendirilmiştir. Şu anda bir yıkım stratejisi ve zaman çizelgesini tamamlıyoruz ve yerel sakinler ve işletmelerle tekliflerimiz hakkında iletişim kurma sürecindeyiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.