kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3659
EURO
34,7153
STERLIN
40,5534
BITCOIN
$57.908
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
17°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Gözyaşları içinde ayrılmışlardı: Eski sevgilisinin okul arkadaşından bir bebeği olmuş

Gözyaşları içinde ayrılmışlardı: Eski sevgilisinin okul arkadaşından bir bebeği olmuş
02.03.2022
0
A+
A-

İNGİLİZ kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry, bir süredir eşi Meghan Markle ve iki çocuğuyla birlikte ABD’de California’da yaşıyor. Her ne kadar Amerikalı eşi Markle’a olan aşkı ona bakışlarından bile belli olsa da Harry’nin gönül defterinin sayfalarında adı yazılı olan biri var ki hala ne kamuoyu ne de basın onu unutmuş değil.

HARRY’NİN DÜĞÜNÜNDE NEREDEYSE AĞLAYACAKTI
O kişi de Prens Harry’nin, 2004 ile 2011 arasında inişli çıkışlı bir ilişki yaşadığı Chelsy Davy. Zengin bir aileden gelen Zimbabwe doğumlu Davy’nin günün birinde İngiliz kraliyet ailesine gelin olacağına herkes o kadar inanmıştı ki ayrılıklarının da yine barışmayla sonuçlanacağı düşünüldü. Ama öyle olmadı. Harry ile Chelsy, gerçekten ayrıldılar. Fakat öte yandan Prens Harry ile Meghan Markle’ın düğününe de konuk olarak katılan Chelsy Davy’nin ağlamaklı görüntüsü dünya basınının manşetlerine de çıkmıştı.

BEBEĞİN BABASINI DA SIR GİBİ SAKLIYORDU

Chelsy Davy, Prens Harry’den ayrıldıktan sonra özel hayatıyla çok gündeme gelmedi. Fakat son dönemde yine İngiliz basınının manşetlerine çıkıyor. Bunun nedeni de Chelsy Davy’nin gözlerden uzak bir şekilde bir erkek bebek sahibi olması. 36 yaşındaki Davy, hamileliği süresince de gözlerden uzak kalma, dikkat çekmeme konusunda o kadar başarılıydı ki bu haber duyanları şoke etti. Üstelik, bu yılın ilk ayında dünyaya gelen bebeğin babası da bir sır gibi saklanıyordu.

PRENS HARRY İLE AYNI OKULDAN MEZUN OLDU

Fakat sonunda gerçek ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan iddialara göre Leo adı verilen bebeğin babası, Prens Harry’nin de mezun olduğu Eton Collage’i bitiren Sam Cutmore Scott. 37 yaşındaki Cutmore- Scott, ünlü ve soylu ailelerin çocuklarının devam ettiği Eton Collage’da Harry’nin bir sınıf üstünde öğrenim görüyordu. Daha sonra da Oxford Üniversitesi’nden mezun oldu. Her ne kadar çok yakın olmasalar da Chelsy Davy’nin eski sevgilisi Prens Harry ile bebeğinin babası Sam Cutmore- Scott, okul arkadaşıydı. Bu arada Cutmore- Scott’ın başarılı bir otel işletmecisi olduğunu da ekleyelim.

LÜKS BİR SEYAHAT ŞİRKETİ VAR

Prens Harry ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkın yanı sıra hızlı hayatıyla da dikkat çeken Chelsy Davy, bir mücevher markası ise lüks bir seyahat şirketinin de kurucusu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.