kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5987
EURO
34,7452
STERLIN
40,5210
BITCOIN
$62.194
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İngiltere’de kanalizasyoncuların günlük maaşı dudak uçuklattı

İngiltere’de kanalizasyoncuların günlük maaşı dudak uçuklattı
29.01.2022
0
A+
A-

Avustralyalı bir kanalizasyon işçisi, kahverengi atıklarla dolu bir kanalizasyon tesisi tankına dalmak için “istekli” olanlar için aldığı maaşı açıkladı. Tepeden tırnağa koruyucu kıyafetlerle kanalizasyona giren işçiler, bu anların görüntülerini paylaştı.

Avustralyalı işçi, tıkanmış bir hava difüzörünü kontrol etmek için kanalizasyona dalacağını belirtirken, kıyafetlerini giyinip hazırlanırken görüntülerini paylaştı. Adamın kanalizasyon tankının derinliklerine düşmesini önlemek bir iple bağlanırken içerideki olası tıkanıklığı tespit etmek için kaskın içine bir GPS takıldı.

Kanalizasyon işçisi, tankın zifiri karanlık olduğunu ve bir işçinin elleriyle “etrafını hissederek” difüzör tıkanıklığını kontrol etmesi gerektiğini ekledi.

İş bittikten sonra kapsamlı bir temizlik rutini gerektiğini belirtirken, gayet kapsamlı bir prosedürleri olduğunu açıkladı.

İngiliz The Daily Star gazetesi, konuyu haberleştirirken, olayın ortaya çıkmasının ardından Twitter’dan mesajlar yağdı. Bir kullanıcı, “Kardeşim, vergimin nereye gideceğini seçebilseydim, bu adamlara seve seve para gönderirdim”.

Bir diğeri şöyle yazdı: “Artık hepimiz efsanelerin nasıl var olduğunu biliyoruz. Umarım ki bir sızıntı yaşamıyorlardır.” dedi.

Görevliler, kanalizasyon sistemlerinde büyük tıkanmalara ve tıkanmalara neden olabileceğinden, insanların bebek mendillerini veya hijyenik pedleri asla tuvalete atmaması gerektiği konusunda uyardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.