kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
STERLIN
41,0359
BITCOIN
$70.738
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Matt Hancock: Hayatımı havaya uçurdum

Matt Hancock: Hayatımı havaya uçurdum
03.12.2021
0
A+
A-

Yardımcısıyla bakanlıkta öpüşürken kameraya yakalanınca işini ve eşini kaybeden İngiltere’nin eski sağlık bakanı Matt Hancock, olayın ardından verdiği ilk röportajda hayatını havaya uçurduğunu söyleyip, herkesten özür diledi.

İngiltere’nin bir önceki sağlık bakanı Matt Hancock, geçtiğimiz haziran ayında yardımcısı Gina Coladangelo ile bakanlık ofisinde öpüşürken çekilen gizli güvenlik kamerası görüntüleri ülke gündemine oturdu. Bunun üzerine bakanlıktan istifa eden Hancock, eşi ve üç çocuğunun annesi olan Marth Hancock’tan da ayrıldı.Aynı şekilde eşinden ayrılan Gina Coladangelo ile eski bakan halen ilişkilerini sürdürmelerine rağmen artık nadiren birlikte görülüyorlar.

Öpüşme görüntülerinin ortaya çıkmasının üstünden beş ay geçtikten sonra ilk kez bir röportajda konuşan Matt Hancock (43) olay nedeniyle herkesten tekrar özür diledi. İngiliz ITV kanalına konuşan Hancock, incittiği kişilerden özür dilerken insanları hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.Gina Coladangelo (44) ile ilişki yaşadığı sırada Martha Hancock ile evli olan Hancock, “Bu olay nedeniyle hayatımı havaya uçurdum ve tahmin edeceğiniz gibi odaklandığım ilk şey özel hayatımdı. Bu kaçınılmazdı” dedi.Yardımcısıyla öpüşerek sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan eski sağlık bakanı, “İstifa etme kararı aldım ve bu doğru bir karardı. Başarısızlığım için tekrar özür dilerim. Birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattım” diye konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.