kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3436
EURO
34,8296
STERLIN
40,6193
BITCOIN
$61.571
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Haringey evsizlikle mücadele için modül evler oluşturdu

Haringey evsizlikle mücadele için modül evler oluşturdu
14.10.2021
0
A+
A-

Haringey, Londra’da evsizlikle mücadele etmek için özel olarak tasarlanmış modül evler sağlayan ve acilen konaklamaya ihtiyaç duyanlara yardım sağlayan ilk belediye oldu.

Londra Belediye Başkan Yardımcısı Tom Copley, 13 Ekim Çarşamba günü SoloHaus olarak bilinen 33 yeni modüler evin resmi devir teslimi için Haringey Belediye Lideri Cllr Peray Ahmet ve Hill Group’tan Genel Müdür Yardımcısı Greg Hill’e katıldı.

Tottenham, Ermine Road’daki plan, Olive Morris Court’taki evlerin yarısının Hill tarafından bağışlandığı ve GLA ve merkezi hükümet tarafından sağlanan önemli fonlarla Haringey Belediyesi ve Hill Group arasındaki bir ortaklıktır. Ayrıca, sosyal adalet için harekete geçmeye adanmış ülke çapında bir yardım kuruluşu olan Citizens UK’den de destek aldı.

Bu, Londra’da, evsizlik yaşayan insanları destekleyen kuruluşlara önümüzdeki beş yıl içinde kullanılmayan küçük araziler üzerinde 200 modüler ev bağışlamak için Hill’in 15 milyon poundluk bir girişimi olan Foundation 200’den yararlanan ilk projedir. Eski bir depo alanında yer alan proje, 33 kişiye konaklama imkanı sunarak zorlu bir uyku döneminden sonra hayatlarını yeniden inşa etmeye yardımcı oluyor.

Haringey Belediye Başkanı Cllr Peray Ahmet şunları söyledi: “İnsanların zorlu uyku hayatından güvenli bir şekilde devam etmelerine yardımcı olmak için bu ortak girişimin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Evsizlikle mücadele en önemli önceliklerimizden biri olmaya devam ediyor ve pandemi sırasında dışarıda uyuyan 1000’den fazla kişiye acil konaklama imkânı sunduk. Çabalarımızı sürdürmeye ve ilçemizde sokaktaki insanları desteklemeye kararlıyız.”

The Hill Group İcra Kurulu Başkanı Andy Hill şunları söyledi: “Londra’da ilk özel olarak inşa edilmiş modüler evlerini sağlamak için Haringey Belediyesi ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Modüler evler hediye etmeye yönelik Foundation 200 girişimimizin önemli bir parçası olarak, bu yeni gelişmenin Haringey’de evsizlik yaşayan insanlar için somut bir fark yaratacağından eminim.

Evsizlikle mücadele en önemli önceliklerimizden biri olmaya devam ediyor ve pandemi sırasında dışarıda uyuyan 1000’den fazla kişiye acil konaklama imkanı sunduk. Çabalarımızı sürdürmeye ve ilçemizde sokaktaki insanları desteklemeye kararlıyız.  Umarım bu proje birçok kişiye hayatlarını güvenli, emniyetli ve rahat bir ortamda yeniden inşa etme fırsatı verir. Bu girişimin faydalarını en üst düzeye çıkarmak için Haringey ve komşu ilçelerdeki geliştirmelerimizde kiracı istihdam etmeye çalışacağız.”

SoloHaus, tek bir kişinin doğrudan taşınması için özel olarak tasarlanmış, döşenmiş ve tam donanımlıdır. Her modüler ev, sakinlerin daha kalıcı bir konaklamaya geçiş yapmaları için bağımsız alan ve temiz, güvenli ve konforlu bir ortam sağlar.

Evlerin haftada 5 pound enerji maliyeti vardır ve enerji verimliliği ve ses yalıtımı için bina yönetmeliklerini aşan ve 60 yıllık bir tasarım ömrüne sahip Geleceğin Evleri Standartlarına göre tasarlanmıştır.  Haringey Belediyesi personelinden oluşan bir ekip, konut sakinlerinin yeni evlerine uyum sağlamaları ve yerleşmeleri için ve ayrıca onları evsiz kalmalarına neden olan sorunlarla başa çıkmaları için uzman desteği sağlayacaktır. 7/24 yerinde bir varlık olacak ve yerel alanda daha geniş iyileştirmeler sağlamak için kamu ve toplum sektörü genelinde çalışıyoruz.

İlçede dışarıda uyuyan biri hakkında endişeleriniz varsa, ihtiyaç duyabilecekleri destek ve hizmetlere erişmelerine yardımcı olmak için lütfen streetlink.org web sitesi aracılığıyla belediyeyle iletişime geçin veya 0300 500 0914’ü arayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.