kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
STERLIN
40,6061
BITCOIN
$64.545
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Kate Middleton ve Prens William ortadan kayboldu

Kate Middleton ve Prens William ortadan kayboldu
09.09.2021
0
A+
A-

Son dönemde ardı ardına gelen büyük ve küçük çaplı skandallarla gündemde olan İngiliz kraliyet ailesinin en göz önünde bulunan üyelerinden ikisi neredeyse iki aydır sırra kadem bastı. Pandeminin en yoğun olduğu zamanlarda bile çeşitli etkinliklere katılan Prens William ve Kate Middleton iki ayı aşkın süredir ortalarda görünmüyor. Bunun nedeni de büyük bir merak konusu oldu. Özellikle Kate ile ilgili bölümü.

Hatta bu konuda çeşitli spekülasyonlar da ortaya atılıyor. Bunlara arasında bir tanesi var ki hepsini geride bırakıyor. Çocukları George ve Charlotte’un okul açılışlarına bile gitmeyen Kate Middleton, doğum iznine ayrıldığı zamanlar dışında hiç bu kadar uzun süre kameralardan uzak kalmamıştı. Bunun nedeni olarak ortay atılanlar arasında en çok öne çıkan iddia ise Middleton’ın dördüncü bebeğine hamile olduğu.

Kate Middleton’un ortalarda görünmemesini yeniden hamile kalmasına bağlayanlar çoğunlukta. Her üç hamileliğinin ilk dönemlerinde “Hiperemesis gravidarium” adı verilen bir rahatsızlığa yakalanan Middleton o süreçte de fazla kamuoyu karşısına çıkmamıştı.

Hatta Middleton en büyük oğlu George’a hamileyken bu durum resmi olarak duyurulmadan önce hastaneden çıkarken görüntülenmiş ve sağlığıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Fakat sonra çiftin ilk bebeklerini beklediği duyurulmuştu.

Hiperemesis gravidarium ya da daha çok sabah saatlerinde ortaya çıktığı için “morning sickness” adı verilen bu durum, her 100 hamile kadından 5 ya da 10’unda görülüyor. Bu hamilelik sırasında normal karşılanan bulantı ve kusmalardan farklı bir durum. Hiperemesis gravidarium rahatsızlığı bulunan hamilelerin hastaneye yatması ve serumla belli maddeleri alması gerekiyor. Bu durum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ortadan kalkıyor.

İşte Kate Middleton’ın uzun süre ortalarda görünmemesini dördüncü kez hamile kalmasına ve yine aynı sağlık sorunuyla boğuşmasına bağlayanlar var. Fakat Kraliyet uzmanı Russell Myers, bu iddiaların büyük olasılıkla doğru olmadığını savundu. Today Australia’ya konuşan Myers, Kate Middleton ile Prens William’ın dördüncü bebeklerini beklemediğini büyük bir olasılıkla tatilde oldukları için uzun süredir ortalarda görünmediklerini ileri sürdü. Uzman, kraliyet çiftinin tatil sırasında görüntülenmemek için basınla bir anlaşma yapmasının yüksek ihtimal olduğunu bu yüzden de Kate ve William ile ilgili herhangi bir haber ya da görüntünün ortaya çıkmadığını savundu.

Geçen temmuz ayında Covid 19’lu teması nedeniyle Middleton’ın karantinaya alındığı haberleri basına yansımıştı. Bu yüzden de katılacağı bütün etkinliklerin iptal edildiği açıklanmıştı. Çift, en son 12 Temmuz’da oğulları George birlikte İngiliz milli futbol takımının maçını izlemek için gittikleri Wembley Stadyumu’nda görüntülendi en son.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.