kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5110
EURO
34,8958
STERLIN
40,7108
BITCOIN
$64.163
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı az bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti
08.09.2021
0
A+
A-

İngiltere’de yaşayan Ben Smith-Crallan, botanik bahçesindeki bir göle düştü. Genç adam, düşme sırasında bacağında oluşan küçük çiziğin hayatına mal olacağını o an düşünemezdi. Et yiyen bakterinin vücuduna girmesi sonucu genç adam hayatını kaybetti. 37 yaşındaki Ben Smith-Crallan, İngiltere’de Churchtown bölgesindeki botanik bahçesinde bir göle düştü ve bacağı çizildi.

İlk etapta basit bir çizik olduğunu sanan Ben Smith-Crallan, birkaç gün sonra bacağında oluşan küçük bir kabarcık şikayeti ile Southport’taki hastaneye başvurdu. Bacağı kesilen Bay Smith-Crallan, daha sonra hayatını kaybetti. Smith-Crallan’ın babası Peter Smith-Crallan, göle düşmelerin önlenmesi için korkuluk yapılması ve suyun arındırılması çağrısında bulundu. Baba Smith-Crallan, “Göle daha önceden korkuluklar konulmuş olsaydı oğlum belki de ölmeyecekti.” Neden korkuluklar daha önce yapılmadı?” diye konuştu. Gölden düzenli su örneklerinin alınması gerektiğini kaydeden baba Smith-Crallan, “Su o kadar kötü ve kirli ki boğulmak en son endişelenilecek şey. 40 yıldır bu göle kimse dokunmadı, temizlemedi” diye konuştu.

Baba Peter Smith-Crallan, oğlunu Southport’taki hastaneye götürdüğünde bu denli tehlikeli bir durumla karşı karşıya olduklarını hiç düşünmediğini söyledi. Oğlunu hastaneye bıraktığını ve sonra oradan ayrıldığını belirten baba Peter Smith-Crallan, “Hastaneye döndüğümde oğlumu 15 tüpün içerisinde buldum. Sonra onu kaybettik” dedi. Şimdi baba Peter Smith-Crallan ve ailesi “Ben İçin Bir Değişiklik Yap” kampanyası başlatarak insanlara destek çağrısında bulundu ve gölün temizlenmesini istedi. Bay Smith-Crallan, düştüğü gölde meydana gelen küçük çizikten et yiyen bakteri kapmıştı. Oluşan küçük bir kabarcık sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Bay Smith-Crallan’ın önce bacağı kesildi, sonra da hayatını kaybetti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.