kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5309
EURO
34,9615
STERLIN
40,7479
BITCOIN
$64.661
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Çete bıçaklamalarıyla övünen hapishane rapçisi Karagözlü, çocuk yıldızı çıktı

Çete bıçaklamalarıyla övünen hapishane rapçisi Karagözlü, çocuk yıldızı çıktı

COUNTY Lines çetesinin parçası olan ve rap videolarında nakit ve zombi bıçakları sallayan Kıbrıslı Türk kökenli hapishane rapçisi, İngiltere’nin önde gelen televizyon kanalı Channel 4 belgelesine konu oldu.

20 yaşındaki Halil Karagözlü, kardeşi Ahmet liderliğindeki WEZ çetesinin 400 bin pound’dan fazla uyuşturucu sattığı tespit edildikten sonra Mayıs 2019’da altı buçuk yıl hapis cezasına çarpıtıldı.

The Mirror gazetesi, Karagözlü’nün daha sonra Rochester, Kent’teki HMP Cookham Wood Genç Suçlular Kurumu’ndayken Bebek adı altında gizlice rap şarkıları kaydettiği öğrenildi.

Karagözlü, rap şarkıları aracılığıyla düşmanlarına hitap ederek, ‘Kılıcını enjekte et ve öfkemi serbest bırak’ gibi ifadeler kullandı. Ama şimdi Karagözlü’nün 2014 yılında Channel 4’ün ‘Educating the East End’ ismindeki belgeselde yer aldığı ortaya çıktı.

Belgeselde, Londra’nın doğusunda Walthamstow’daki Frederick Bremer Okulunda 8 sınıf öğrencisi olarak Karagözlü ekranlarda boy aldı. Henüz 13 yaşında olan Karagözlü, öğretmenleri tarafından zapt edildi ve sınıf arkadaşlarına rahatsızlık ve kızdırdıktan sonra sınıftan atılıp eve gönderildi yansıdı.

Karagözlü yayınlanan görüntülerde, röportaj yapanlara ‘yanlış yoldan’ uzaklaşmak ve Kıbrıs’ta dedektif olan dedesi Ahmet’in izinden gitmek istediği söylüyor. ‘Suçlu mu yoksa polis mi, hangi tarafa gideceğimiz bilmiyorum – muhtemelen polisi seçerdim’ demişti.

Ancak, şimdi dedesinin ‘onunla çıkacağını’ söylediği polisten kaçmakla ilgili rap videoları paylaşıyor. Ahmet Karagözlü rap şarkısında şunları ekledi: ‘‘Artık beni utandırmayacağına dair o kadar çok yemin etti. Hayatımın yarısını bu tür insanlara karşı savaşarak geçirdim.’’

Karagözlü ve kardeşi Ahmet, daha büyük DM Crew çetesinin bir parçası olan WEZ çetesinin bir parçasıydı. Kötü şöhretli Mali Boys’a bağlı oldukları söyleniyor.

Mayıs 2019’da toplum 43 yıl hepis cezasına çarptırılan grup, zorla bağımlıların evine girmeleri ve uyuşturucu satmaları için 13 yaşındaki çocukları göndermişti.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.