kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.353
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Winchmore Hill, Londra’da yaşanacak en iyi bölge olarak seçildi

Winchmore Hill, Londra’da yaşanacak en iyi bölge olarak seçildi
12.04.2021
0
A+
A-

LONDRA’DA yaşanacak en iyi yerleri düşündüğünüzde, ilk aklınıza gelen Richmond, Kensington veya Chelsea gibi meşhur zengin bölgeler olabilir. Güzel bakımlı evler ve pitoresk parklar bölgeler için önemli bir çekiciliktir. Benzer şekilde, başkentin Shoreditch gibi tüm aksiyona çok daha yakın olan ve canlı olan bir bölge bile düşünebilirsiniz. Fakat görünüşe göre daha iyi olan, oldukça küçümsenmiş bir alan var.

The Sunday Times’a göre, Londra’nın Enfield ilçesinde bulunan, yapraklı yeşil bir banliyö olan Winchmore Hill, bu yıl yaşanacak en iyi yerlerden biri seçildi. Son 12 ayda popülerliğini kanıtlamıştır, güzel manzara ve şehre kolay ulaşım bağlantılarının mükemmel karışımını istiyorsanız ideal bir yerdir. Her şeyin en iyisine, yerel mağazalar ve restoranlarla gerçek bir köy havasına sahipken, aynı zamanda kendi ‘Millionaire’s Row’ ile ışıltı ve ihtişamı barındırıyor.

Board Walk adlı abartılı sokakta yaşayan ünlüler arasında Rod, Emma Bunton, Melanie Sykes ve Louise Redknapp yer alıyor. Bunun yanı sıra, Winchmore Hill bölgesinin en çekici özelliklerinden biri, şarküteri kafeleri, kahve dükkânları, güzel çiçeklerle dolu geniş bir açık alan ve Sainsbury veya Waitrose mevut.

ULAŞIM

Bölge 4’te yer alan Winchmore Hill, şehre harika harika ulaşım bağlantılarına sahiptir. Winchmore Hill istasyonundan gelen trenler Govia Thameslink demiryolu üzerinden çalışır ve Moorgate istasyonuna gitmek yaklaşık 30 dakika sürer. Hat, Alexandra Palace, Finsbury Park, Highbury ve Islington ve Old Street dahil olmak üzere birçok duraktan geçiyor. Bu yüzden, Alexandra Palace’ta performans sergileyen favori grubunuzun, Finsbury Park’ta bir festival veya Old Street’te bir gecenin yaşadığınız yere bu kadar yakın olması harika. Ya da daha çok metro kullanıcı iseniz, Piccadilly hattı üzerindeki en yakın metro istasyonu olan Southgate’ten Londra’nın merkezine gidebilirsiniz.

OKULLAR

Mevcut 13 bin 685 kişilik bir nüfusa sahip olan Winchmore Hill, bölgde önemli bir okul yelpazesine sahiptir. Beş ilkokul, üç ortaokul ve üç bağımsız okul arasında ailelerin seçim yapabileceği okullar vardır.

Winchmore Hill’de var olan yeşillik miktarı, kriket, futbol, teniş ve hokey gibi çeşitli sporların oynanması anlamına geliyor.

 

EMLAK FİYATLARI

Rightmove tarafından yapılan son tahmine göre, Winchmore Hill’deki mülker yaklaşık 665 bin pound’a satılıyor. Geçen yıl bölgedeki satışların çoğunluğu, ortalama 805 bin 654 fiyatla satılan yarı müsatkil mülklerdi. Daireler ortalama 372 bin 728 pound’a satıldı ve teraslı mülkler ise 651 bin 361 pound’a ulaştı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.