kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5048
EURO
34,8223
STERLIN
40,5201
BITCOIN
$61.512
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
12°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Melin restoran yasa dışı partiler için lisansını kaybedebilir

Melin restoran yasa dışı partiler için lisansını kaybedebilir

Woodford bölgesinde bulunan Melin restoran, salgın sırasında aylarca yasadışı kulüp gecelerine ev sahipliği yapmaktan suçlanıyor.

Yasadışı etkinliklerinden dolayı, Melin restoran ‘Covid fabrikası’ olarak adlandırıldı.

İlford Recorder’ın haberine göre, meclis Üyesi Paul Cancal, 19 Ocak Salı günü Redbridge Belediye’nin ruhsat komitesine Chigwell Road’daki Melin restoranın ‘‘halk sağlığına gerçek ve devam eden bir tehdit’’ olduğunu söyledi. Cancal, restoran sahibi Ali Melin’nin lisasını kaybetmesi için çağrıda bulundu.

Düzlenen toplantıya katılmayan Ali Melin, İnstagram hesabında yayınlanan son paylaşılara göre Dubai’de olduğu ortaya çıktı. Melin’nin avukatı, erteleme için başarısız bir şekilde tartıştığı iddia edildi.

Meclis üyesi Canal şunları söyledi: ‘‘Melin restoranı bir gece kulübü olarak adlandırmak istiyorum çünkü bu şekilde çalışıyorlardı. İçinde 100’den fazla kişinin bulunduğu bir tesisin Covid-19 fabrikası olduğuna inanıyorum. Melin’nin çalıştırılma şekli, sahibinin sorumlu davranacak durumda olmadığı ve değişme olasılığının düşük olduğunu gösteriyor.’’

Polis temsilcisi Charles Holland, İnstagram’da aylarca süren olaylardan sonra, polisin ruhsatın iptal edilmesi için çağrıda bulunduğunu söyledi. Holland, komite görevlilerinin 3 Kasım akşamı restorana gittiğini ve içeride 100’den fazla kişinin partiye katıldığı için yangın çıkış kapıları da dahil olmak üzere kapıların kilitli olduğunu ve pencerelerin karartıldığı belirtti.

Holland, yalnızca Melin’nin ‘‘gelirini en üst düzeye çıkarma’’ konusundaki ‘‘acımasız kararlılığını’’ değil, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarında ‘‘olan biteni hukuka aykırılığını açığa vuran’’ olarak eleştirdi.

Bölge sakinlerin meclis üyesi Cana’a, restorandaki partilerden gelen haftalık gürültünün hayatlarını nasıl etkilendiğini açıklayan e-postaları gönderildi. Komite bunları da ayrıca kanıt olarak aldı.

Geçen yıl 6 Eylül’de gönderilen bir e-postada şöyle yazıyordu: ‘‘Cuma ve Cumartesi geceleri bu yerden gelen gürültü bir şakanın ötesinde. Bir yerleşim bölgesinde olduğunu biliyorlar, değil mi?’’

13 Eylül tarihli başka bir e-postada ise şu eklendi: ‘‘İşletme sahibi olan biteni ciddiye almıyor veya kuralların kendisi için geçerli olduğunu düşünemeyecek kadar kibirli.’’

Kaynak: Ilford Recorder

 

 

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.