Site icon Londra Gazete

Primark’ta KAOS

Alışveriş yapanlar içeri girmek için 6 SAAT’e kadar bekledikten sonra ödeme yapmak için bir saat süren kuyrukla karşılaştı.

Alışverişçiler bugün Primark mağazalarına girmek için kuyruklarda altı saat harcadılar.Ödeme yapmak için bir saat beklediler.

Perakende devi günün 24 saati kapılarını açarken, gece yarısından itibaren mağazalara girmek için uzun kuyruklar oluştu.

Alışveriş yapanlar kasalarda sadece iki kişi olduğunu öğrenmeden önce yarım saatten fazla bir süre için kuyrukta olmaktan ve zar zor hareket etmekten şikayet ettiler.

Ve Trafford Center Primark’a meydan okuyan başka bir kişi, bir saat 20 dakikadır sırada olduklarını tweetledi.

Newcastle’da pazarlık avcıları gece yarısı doğrudan içeri girmek için altı saatlik bir sırada beklemişlerdi.

Şaşkın bir tanık şöyle dedi: “Facebook’ta canlı yayında gördüklerime inanamıyorum … Primark girmek için üç saat kuyruklarda bekleyen insanlar.”

Bir başkası şöyle yazdı: “Newcastle’da saat 12: 30’da Primark’ta alışveriş yapmak için altı saatlik kuyrukta bekleyenler var … Dükkan da tam anlamıyla yarın gün boyu açık.”

Büyük acele ve uzun kuyruklar muhtemelen mağazanın müşterilerin ürünleri satın alabilecekleri bir çevrimiçi sitesine sahip olmamasıdır.

Perakende devi, zorunlu olmayan mağazaları kapalı tutan bir aylık ulusal kısıtlamaların ardından tüm gün ve gece açık kalmak için ülke çapında 11 mağaza seçtikten sonra geliyor.

Hevesli müşteriler, 24 saatlik mağazalarda bir Noel pazarlığı yapabilmelerini sağlamak için dün gece büyük uzun kuyruklarında sabırla bekledi.

Alışveriş yapanların şaşkınlıkları fotoğraflar ile sosyal medya’da viral oldu

Exit mobile version