kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
STERLIN
40,5538
BITCOIN
$63.432
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Enfield İşçi Partisi’nde yaprak dökümü

Enfield İşçi Partisi’nde yaprak dökümü
26.08.2020
0
A+
A-

ENFİELD İşçi Partisi’nde toplam dört belediye meclis üyesi istifa etti ve ‘Önce Toplum’ isminde yeni bir siyasi grup kuruldu.

Eski Enfield İşçi Partisi Başkanı Cllr Dinah Barry ve meslektaşı Cllr Derek Levy, bu yılın başlarında bir siyasi grup oluşturmuştu, şimdi ise Cllr Daniel Anderson ve Clldr Dino Lemonides aralarına katıldı.

Dört meclis üyesi mevcut yönetim altındaki çalışma gurubu’nda bariz bir demokrasi eksikliğine ilişkin endişelerini dile getirildi – bu iddiaları Enfield Belediye Lideri Nesil Çalışkan  ‘Kişisel mücadele ve şikâyetler’ olarak reddetti.

Nisan ayında Enfield İşçi Partisi’nden ayrılan Cllr Levy, Yerel Demokrasi Raporlama Servisi’ne şunları söyledi:

“Şahsen kendimi kenara atılmış hissediyordum, bende eğer kenara atılacaksam doğru bir şekilde kenara atılayım dedim. Bölge sakinlerime ihtiyaç duydukları hizmeti geleneksel kanallardan veremiyorsam, bu konuda bir şeyler yapmam gerekiyordu.”

Cllr Levy, Çalışma Grubu toplantıları sırasında yönetimle görüş aykırılıkları yaşayanlar için “ konuşmalarına izin verilmiyordu ya da, aşağılanıyordular” iddiasında bulundu.

Cllr Barry ayrıca yönetimin muhalif görüşlere düşman olduğunu iddia etti. Barry şu ifadeyi kullandı: “Buna münakaşa denir, ama aslında öyle değil – ne yapıldığını veya ne söylendiğini sorgulamaman gerekiyormuş.”

Meclis üyeleri, İşçi Partisi değerlerine aykırı olduğunu düşündükleri politikaları desteklemelerinin beklendiği ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.