kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.116
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Aracına bira çeşmesi takan adam pub özlemi çekenler için sokak sokak geziyor

Aracına bira çeşmesi takan adam pub özlemi çekenler için sokak sokak geziyor
19.05.2020
0
A+
A-

Londra’da minübüsüyle mahalle mahalle dolaşıp musluktan doldurduğu soğuk birayı bardakla teslim eden Brown, sokaklarda pub havası estirirken müdavimler tarafından süper kahraman ilan edildi.

Britanya’da iki aydır sıkı şekilde yürütülen evde kalma kampanyası geleneksel pub zevkinin kalplere gömülmesine yol açarken, imdada Londra’nın doğusunda Forest Road Brewing Co. adıyla bira üretimi ve satışı yapan Peter Brown yetişti.

“Taktiksel bira müdahale birimi” sloganını yazdığı beyaz minibüsle yollara düşen Peter Brown, aracın içine doldurduğu fıçılardaki biraları aracın dış cephesine taktığı musluklardan akıtıyor.

Mahalle mahalle dolaşıp evlere teslimat yapan bira üreticisi Peter Brown, biraları şişe ya da kutu içinde teslim etmek yerine, sokaklarda pub havası estiriyor.

Musluklara dayadığı büyük bardaklardan bira servisi yapan Brown, bunun nedenini şöyle izah etti:

“Barımızın normalde cuma veya cumartesi satış yaptığı kadar birayı sığdıramasak da altı haftadır ilk kez karşılarında bir bardak soğuk bira gören müşterilen yüzlerindeki saf sevinci izlemenin tadına doyum olmuyor. O ifade hiçbir şeye değişilmez.”

Ağzına bandana bağlayarak teslimat yapan Brown, bardaktan bira teslimi yönünde çok güçlü talep olduğunu belirtti. Mayıs ayı sonunda kadar siparişlerinin dolu olduğunu, daha uzak mecralara sevkiyat için bir başka minibüsü devreye sokmanın yollarını araştırdığını anlattı.

Müdavimlere göre pelerin takmaya layık süper kahraman

Kapıya bardaktan soğuk bira teslimatının ‘hastası’ olan müdavimler, ‘süper kahraman’ gözüyle baktıları Brown’ın kıyafetlerine bu tarz bir dokunuş da talep ediyor.

Londralı bir festival organizatörü olan Nick Bateson, birasını yudumlarken, Reuters’le “Bu adam bir kahraman, daha ötesi yok. Her kahraman pelerin takmaz, ama pelerin takmaya layık birisi varsa, o da bu adamdır” görüşünü paylaşarak ekledi:

“Harika bira, hızlı teslimat, bayılıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.