kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3674
EURO
34,9439
STERLIN
40,9389
BITCOIN
$70.612
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Orta şiddetli yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Tarzan gibi ormanda yaşıyor

Tarzan gibi ormanda yaşıyor
28.11.2018
0
A+
A-

Hayat hikayesi ve yaşam tarzıyla sanal alemde yankı uyandıran İngiliz asker Mike Allen’in hayatı doktorlar tarafından konulan stres bozukluğu teşhisinin ardından değişti. Polisin mayına basarak parçalandığına şahit olan Mike Allen, ölen kişinin ceset parçalarını taşımak zorunda kalmış. Onu bu denli zor bir hayat yaşamaya itense mesleği olmuş.

Evliliği biten, annesini kaybeden ve ahşap bir kulübede yalnız yaşamaya başlayan Mike Allen, uzun süre mayın temizleme işiyle görevlendirilmiş. Zaten Allen’in yaşadığı en zorlu dönemler de bu yıllarda geçmiş. İşte ilginç yaşam hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Mike Allen’in hayatı…

İngiliz savaş kahramanı şu sıralar ilginç hayatıyla sosyal medyanın gündeminde. Afganistan’da uzun süre mayın temizleme işi yapan 37 yaşındaki eski asker Mike Allen’ın hayatı yaşadığı bir travmadan sonra konulan stres bozukluğu teşhisinin ardından değişti.

Zira Allen mayın temizliği sırasında bir Afgan polisin mayına basarak parçalara ayrıldığına şahit olmuş. “Bir gün mayın temizliği sırasında önümde yürüyen bir Afgan polisin mayına basıp parçalara ayrılmasına şahit oldum. Ceset parçalarını taşımak zorunda kaldım. Korkunçtu. Aklımdan hiç çıkmıyor.” diyen Allen’ın hayatı İngiltere’ye döndükten sonra mahvoldu.

Evliliği biten Allen, annesini kaybeden genç adam ormanda kendine ahşap bir kulübe yaparak burada yalnız yaşamaya başladı. Zaman zaman dört çocuğunun onu ziyaret ettiğini belirten Allen, yıllar içinde iyileştiğini ve toplumdan uzak olmanın ona iyi geldiğini söyledi.

Kulübeye zaman içinde bir spor alanı ve çiçek bahçesi ekleyen Allen, fit görünümünü bu yaşama borçlu olduğunu belirtti. Ancak Allen bir gün klübesinin yanına ulaştığında gördüklerine inanamadı. Zira kulübesinin yerinde yeller esiyordu. Hükümet yetkililer yasa dışı olduğu gerekçesiyle adamın kulübesini yıkmışlardı.

Allen “Ne olduğunu oğluma söylediğimde gözyaşlarını tutamadı. Onları buraya getirip evimin ne hale geldiğini görsünler istemedim” dedi. Allen evi yıkılmış olsa da koltuklarda yatmaya devam ediyor ve aynı noktada yeniden bir kulübe inşa edeceğini belirtiyor. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.