kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.500
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Prenses Diana’nın ölmeden önceki son fotoğrafı

Prenses Diana’nın ölmeden önceki son fotoğrafı
01.09.2018
0
A+
A-

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybederek İngitere’yi yasa boğan Prenses Diana‘nın ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı.

Bir otelin asansörünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıkan Prensen Diana’nın ölümündeki sır perdesi hala çözülmedi.

NE OLMUŞTU?

Prenses Diana, 1997 yılında sevgilisi Dodi Al Fayed’le birkaç tatile çıktı. Ağustos ayında Akdeniz‘de Dodi’nin ‘Jonikal’ yatında kaldı. Paparazziler kovaladığı için Diana ve Dodi Paris‘e dönmeye karar verdi. Dodi’nin babasının otelinde kalmak istediler. 31 Ağustos sabah saat on iki buçukta Dodi’nin apartmanına gitmek için otelden çıktılar. Otelin arkasından çıktılar fakat paparazziler onları bekliyordu.

Giderken şoför (Henri Paul) yolu şaşırdı ve karanlık bir tünelde kaza yaptı. Henri Paul ve Dodi al Fayed olay yerinde hayatını kaybetti. Paparazziler fotoğrafları çekerken ambulans geliyordu. 2 saat boyunca doktorlar Diana’nın hayatını kurtarmaya çalıştı. Saat dörtte Prenses Diana yaşamını yitirdi. Sadece Diana’nın koruma görevlisi, Trevor Rees-Jones hayatta kaldı.

PRENSES DİANA KİMDİR?

Aristokrat bir aileden gelen Diana, 1 Temmuz 1961’de İngiltere, Norfolk Sandringham Park House’de doğmuştur. Annesi Frances Ruth Shand Kydd (boşanmadan önce Frances Spencer), babası ise Edward John Spencer‘dir. Hem anne hem de baba tarafından köklü bir ailenin mensubu olan Diana Spencer, anne tarafından İrlandalı ve İskoç, baba tarafındansa İngiliz ve Amerikan atalara sahiptir. Soyağacında 2. Charles, Anne ve Mary Boleyn, John Egerton gibi önemli isimler olan Diana’nın kuzenleri arasında da sevilen Hollywood yıldızı Audrey Hepburn bulunmaktadır.

Lady Diana; Edward John Spencer’in en küçük kızı olarak dünyaya gelmiş, 5 çocuklu Spencer ailesinin ileride Galler Prensesi olacak en şanslı ya da en şanssız üyesi olarak da tanımlanabilir. Kendisinden büyük iki kız kardeşi; Sarah ve Jane Spencer, bir tane de küçük erkek kardeşi Charles Spencer vardır. Diğer erkek kardeşi John Spencer ise kendisinden bir sene önce 1960’da doğup ölmüştür. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.