kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4238
EURO
34,4423
STERLIN
40,3373
BITCOIN
$62.513
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cuma Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Markle, kardeş gibi olmaya çalıştığı Middleton’dan yardım istedi

Markle, kardeş gibi olmaya çalıştığı Middleton’dan yardım istedi
02.08.2018
0
A+
A-

Eski oyuncu Meghan Markle, Prens Harry ile evlenip İngiliz kraliyet ailesine girince kelimenin tam anlamıyla ortalık hareketlendi. Herkes iki Düşes’in birbirine nasıl davranacağını merak ederken yaşadıkları Kensington Sarayı’nın kapalı kapıları ardından da ilginç haberler sızıyor dışarıya. Bunlardan biri de iki gündür İngiliz magazin basınının manşetlerinde yer alıyor.

İddialara göre babası Thomas Markle ile arası iyi olmayan ve onun verdiği röportajlar yüzünden zor durumda kalan Meghan Markle, kardeş gibi olmaya çalıştığı Kate Middleton’dan yardım istedi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Markle, kendisinden daha önce aileye gelin giden ve tıpkı kendisi gibi soylu bir aileden gelmediği halde kendini sevdiren Kate Middleton’ı bir tür “destek kalesi” olarak görüyor.

Kensington Sarayı’ndan dışarıya sızan bilgilere göre, Meghan Markle, babası ve ailesinin diğer üyeleri yüzünden yaşadığı rahatsızlıklar boyunu aşınca Middleton’a sığındı.

Vanity Fair dergisinde yer alan bir başka iddiaya göre de Kate Middleton, ailenin yeni üyesi Markle’ın yaşadığı zorlukların farkında ve ona elinden geldiğince nazik davranıp yardımcı olmaya çalışıyor. Yine aynı derginin iddiasına göre farklı karakterlere sahip olan iki Düşes, buna rağmen birbirleriyle iyi geçirmek için çaba harcıyor.

Kensington Sarayı’na yakın bir başka kaynak da “Kate kendi ailesiyle özellikle çocuklarıyla çok meşgul. Zaten belli bir arkadaş çevresi de var. Ama buna rağmen Meghan’ın yanında olabilmek için elinden geleni yapıyor” diye konuştu. Aynı kaynak “Kate, Meghan’ın babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle neler hissettiğini anlamaya çalışıyor” diye konuştu.

Saraydan yayılan bilgilere göre Middleton ve Markle, haftada iki kez telefonda konuşuyorlar ve Middleton yeni eltisini sık sık çaya davet ediyor.

Kate Middleton İngiliz tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile evli ve üç çocuğu var. Evlilikten sonra Cambridge Düşesi unvanını alan Middleton, halkın en çok sevdiği aile üyelerinden biri.

Prens Harry ile evlenip Sussex Düşesi unvanına sahip olan Meghan Markle ise oyunculuk kariyerini bu aşk uğruna geride bıraktı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.