kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4946
EURO
34,5767
STERLIN
40,4483
BITCOIN
$62.265
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Kadınlara mesaj atan sapık bakan istifa etti

Kadınlara mesaj atan sapık bakan istifa etti
16.07.2018
0
A+
A-

İngiltere, genç kadınlara cinsel içerikli mesajlar atarak, “Ben bir bakanım, çok kız arkadaşım var. Güç afrodizyaktır” şeklinde ifadeler kullanan vekil ve KOBİ’lerden Sorumlu Bakan Andrew Griffiths’i konuşuyor. Barda tanıştığı garsonların telefon numaralarını alarak onlara cinsel içerikli mesajlar atan Bakan Griffiths’in yazdıkları ortaya çıkınca istifa etmek zorunda kaldı.

Dört günlük İngiltere teması sırasında ülke basınını etkisi altına alan Donald Trump’tan daha sansasyonel bir olay ülke gündemini hızla değiştirdi. İngiltere’de 2010 yılından beri vekil olarak görevine devam eden Muhafazakar Parti’den Andrew Griffiths’in evli olmasına rağmen birçok kadınla flörtleştiği ve onlara cinsel içerikli mesajlar attıkları ortay açıktı.

İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mirror evli ve çocuk sahibi olan Griffiths’in yazışmalarını ifşa etti. Bir barda çalışan ve aynı zamanda mankenlik de yapan Imogen Treharne’ye gönderdiği mesajlarda sapık bakan, “Benim çok kız arkadaşım var. Güç bir afrodizyaktır” dediği öğrenildi. Griffiths’in Treharne’den kendisine “Babacım” demesini istediği de ortaya çıkarken, yaramaz kızları  “yalamak” istediğini de dile getirdiği belirtildi. Griffiths’in “Ben gücü olan babayım. Yaramazları hizaya getirecek babayım” dediği İngiliz basınında geniş yer aldı.

İngiltere Başbakanı May’in yakın kurmayları arasında yer alan ve kabinede kadın haklarını savunan biri olarak görülen Griffiths, bu gelişmenin ardından görevi bıraktı. (SÖZCÜ)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.