kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
STERLIN
41,1585
BITCOIN
$70.718
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Polis ‘Bilinmeyen Madde’ olayını soruşturuyor

Polis ‘Bilinmeyen Madde’ olayını soruşturuyor
05.07.2018
0
A+
A-

Salisbury şehri yakınlarında bir erkek ve bir kadının Cumartesi günü ‘bilinmeyen madde’ye maruz kalarak rahatsızlanması üzerine İngiliz polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.

İngiliz Polisinden yapılan açıklamada, İngiltere terörle mücadele polisinin Salisbury şehri yakınlarındaki Amisbury kasabasında iki kişinin Cumartesi günü ‘bilinmeyen madde’ye maruz kalarak rahatsızlandığı olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

Polis açıklamada, “Salisbury’deki son olaylar göz önüne alındığında, terörle mücadele polisi memurlar, Amesbury’deki olayla ilgili olarak Wiltshire’daki meslektaşlarıyla birlikte çalışıyor” ifadelerini kullandı.

İngiltere Halk Sağlığı Merkezinden yapılan açıklamada, halkın herhangi bir sağlık riski altında olmadığı belirtildi.

Geçtiğimiz Cumartesi, Salisbury şehri yakınlarındaki Amisbury kasabasında bir erkek ve bir kadın Muggleton yolundaki bir mülkte bilinçsiz olarak bulunmuş, ancak dava Çarşamba gününe kadar kamuoyuna açıklanmamıştı. ‘Bilinmeyen madde’ye maruz kalan erkek ve kadının durumları kritik ve Salisbury Bölge Hastanesi’nde tedavi ediliyor.

İngiltere’nin Salisbury şehrinde 4 Mart’ta eski Rus Ajanı Sergey Skripal ve kızı Yulia bir banka kendilerinden geçmiş olarak bulunmuştu. Yapılan araştırmada baba ve kızın Noviçok adlı sinir gazıyla zehirlendiği öğrenilmişti. İngiltere, zehirlenme olayından Rusya‘yı sorumlu bulmuş, Rusya ise suçlamaları reddetmişti. Skripal ve kızı Yulia’nın zehirlenmesi olayı Rusya ve İngiltere arasında bir siyasi krize neden olmuş, her iki ülke de diplomatlarını karşılıklı sınır dışı etmişti. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.