kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
STERLIN
40,8565
BITCOIN
$70.623
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Kraliyet düğününde kriz çıkaran kare

Kraliyet düğününde kriz çıkaran kare
21.05.2018
0
A+
A-

Dünya, hala Prens Harry ile oyuncu Meghan Markle’ın düğününü konuşurken, İngiliz basını ilginç bir detayı kamuoyuyla paylaştı. İngiltere’nin çok satan gazetelerinden Daily Mail, St. George Şapeli’nde gerçeklene düğün töreni sırasında yabancı konuklara en iyi koltukların ayrıldığını fakat David Beckham ve Elton John gibi isimlerin arka sıralarda kendilerine yer bulduğunu yazdı.

Yılın düğünü dün büyük bir seremoni eşliğinde tamamlandı. İngiliz kraliyet ailesinin haşarı çocuğu Prens Harry bir süredir birlikte olduğu oyuncu Meghan Markle ile gösterişli bir törenle evlendi. Törene İngiltere’den ve Dünya’nın farklı ülkelerinden gelen saygın konuklar davet edilirken İngiliz basını ilginç bir detayı ortaya çıkardı.

İngiltere’nin çok satan gazetelerinden Daily Mail, kraliyet ailesinin yabancı misafirlere ayrımcılık yaptığını iddia etti. Gazete, kraliyet ailesi üyeleri, akrabalar ve Harry’nin arkadaşlarının St. George Şapeli’nde gerçekleşen törende en iyi koltuklara sahip olduğunu ve bu sayede töreni yakından izleme fırsatı bulduklarını yazdı.

Daily Mail, buna karşılık Victoria-David Beckham çifti ile birlikte müzisyen Elton John ve komedyen James Corden gibi İngilizlerin ise arka sıralarda şapelin girişinde oturabildiklerini fotoğraflarla gözler önüne serdi.

Öte yandan Prens Harry’nin arkadaşları olan Oprah Winfrey, George Clooney ve eşi Amal Clooney ile birlikte tenis yıldızı Serena Williams’ın törenin gerçekleştiği bölümde en iyi koltuklarda oturduğu gözlendi. (SÖZCÜ.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.